Velká oslava osmdesátin Karla Štědrého: Gotta hlídala tchyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velká oslava osmdesátin Karla Štědrého: Gotta hlídala tchyně!

Karel Gott přišel na koncert s tchyní Blankou Krejčí.
Karel Gott přišel na koncert s tchyní Blankou Krejčí. (Foto Aha! – Martin Hykl, herminapress.cz)

V nové roli! Tchyně Karla Gotta (77) nemá na starost jen komunikaci s fanoušky svého zeťáka (Aha! včera informovalo), ale i jeho osobní ochranu! Blanka Krejčí (66) ho doprovodila na oslavu 80. narozenin Karla Štědrého.

Další dáma po boku Slavíka. Napřed s ním na akce a vystoupení chodila manželka Ivana Gottová (41), pak ji vystřídala manažerka Aneta Stolzová (36) a nyní padl los na tchyni. Gott obvykle přichází do sálů ze zákulisí a tudy se také vypaří, aby unikl zvídavým dotazům a dalšímu obtěžování. Tentokrát ale usedl v nabitém sále Divadla Hybernia s Blankou na kraj čtvrté řady a s nadšením sledoval program.

Tleskal, pohupoval se do rytmu a dával najevo, že se dobře baví. A co teprve, když mohl na jeviště! „Karle, vždycky jsi byl krok přede mnou. A jak já ti záviděl to přejícné příjmení Štědrý! To je něco!“ žertoval Gott. Příteli zazpíval nostalgický hit Když jsem já byl tenkrát kluk. „Karel vždycky říkal, že tuhle písničku má nejraději. Podezřívám ho ale, že jinou nezná,“ vtipkoval Slavík. „A co máme společného? Asi prášky. Hrst ráno, hrst večer,“ dodal se smíchem. Přišla i Yvetta Simonová
Mezi gratulanty nechyběli parťáci z nedávné Evergreen Tour. Josef Zíma (84) je skoro soused, bydlí na Praze 6 asi 500 metrů od Štědrých. Pavlína Filipovská (75) se s oslavencem zná přes 50 let ještě ze Semaforu. S gratulací se přidala i nestárnoucí Yvetta Simonová (88).

Fialová si ho pletla se Štrougalem!
Karel Štědrý prozradil, že si ho herečka Květa Fialová (87) kdysi spletla s tehdejším premiérem Lubomírem Štrougalem (92). „Byla to moje fotka a ona řekla fuj, protože mě považovala za Štrougala a politiky i politiku si vždycky z hloubi duše ošklivila,“ vzpomíná oslavenec.
Absolonová: Fanynka č. 1
Monika Absolonová (40) si na Karla Štědrého tak potrpí, že ho zve na všechny své premiéry do první řady. Zazpívala mu svůj hit Teď královnou jsem já. „Znám ho už od dětství a hned, jak jsem ho poznala, začala jsem ho mít ráda,“ přiznala zpěvačka.

Více zajímavostí ze života Karla Gotta najdete ZDE!

80. narozeniny Karla Štědrého:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
brunos
13. 4. 2017 • 18:43

Gott už je skutečná loutka když ho musí pořád vodit.

aveneta
13. 4. 2017 • 11:15

Karel Štědrý... no sice nebyl hvězdou, ale má pár pěkných písní a také s ním mám před lety osobní zkušennost. Tankovala jsem u benzínky a on vedle u stojanu.... no já tehdy byla byla těhotná a ten odér benzínu mi tedy nepásnul, měla jsem tím pádem trochu problémy...on přišel od toho vedlejšího stojanu a pomohl natankovat plnou nádrž...já ho poznala, ale dělala jsem, že ho neznám, poděkovala jsem za ochotu....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.