Aneta Langerová trpěla v lágru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aneta Langerová trpěla v lágru!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (Ben Renč)

Jak už je to u zpěváků a zpěvaček běžné, i Aneta Langerová si od své pěvecké kariéry odběhla ke kariéře herecké. Ve filmu 8 hlav šílenství ztvární ruskou básnířku, která okusila život v sovětských lágrech a ve vyhnanství.

Zpěvačka měla pro film nejdříve jen nazpívat duet, ale nakonec se režisérce filmu Martě Novákové, tak zalíbila, že jí nabídla roli, a to rovnou roli hlavní! Film bude o ruské básnířce Anně Barkovové, která po válce musela dvaadvacet let žít v přímo nelidských podmínkách. Anna byla vězněna v sovětským lágrech a ocitla se také ve vyhnanství. Uměle vytvořenému lágru se tak zpěvačka nevyhnula.

Proto, že film pojednává o ženě, která si toho vytrpěla tolik a také kvůli tomu, že přípravy filmu trvaly osm dlouhých let, má Langerová z natáčení velký respekt. Celková příprava tak pro ni byla opravdu nelehká. ,,Zkouším s Martou různě scénáře, natáčíme si je a pak detailně rozebíráme. Obdivuji práci opravdových herců, je to velmi náročné povolání. Pevně věřím, že Marta ví, co dělá, a v duchu se modlím, aby to dobře dopadlo,“ svěřila se Langerová Aha! Pro ženy. Vedle Langerové se ve filmu objeví například Pavel Zedníček (67) nebo Miroslav Táborský (57). 

Video s Langerovou o filmu 8 hlav šílenství můžete vidět zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
8. 7. 2017 • 21:39

reditelka supraphonu ji straponem vydrela diru , pak ji podpsala smlouvu....a ona ji poslouchala

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.