»Sandokan« Kabir Bedi, hvězda našeho DVD: Sebevražda syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

»Sandokan« Kabir Bedi, hvězda našeho DVD: Sebevražda syna!

Kabir Bedi se zapsal do srdcí svých fanoušků především jako Sandokan.
Kabir Bedi se zapsal do srdcí svých fanoušků především jako Sandokan. (: Profimedia.cz)

PRAHA – Již ve středu si společně s vaším oblíbeným deníkem Aha! budete moci koupit za pouhých 45 korun další ze série filmů na DVD z naší exkluzivní série. Nyní jsme pro vás připravili dobrodružný trhák Sandokan se vrací v hlavní roli s Indem Kabirem Bedim (60)!

Již ve středu si společně s vaším oblíbeným deníkem Aha! budete moci koupit za pouhých 45 korun další ze série filmů na DVD z naší exkluzivní série. Nyní jsme pro vás připravili dobrodružný trhák Sandokan se vrací v hlavní roli s Indem Kabirem Bedim (60)! Ten je jedním z nejžádanějších bollywoodských herců a zahrál si i v bondovce. Jenže málokdo ví, jak velkou bolest si nese ve svém srdci!

Kabirův syn Siddarth Bedi (†26) totiž před časem spáchal sebevraždu, navzdory tomu, že byl úspěšný student americké univerzity! Na vině byla jeho schizofrenie neboli rozdvojení osobnosti, které dohnalo syna slavného herce a jeho první manželky Protimy v šestadvaceti letech k tomu, že si vzal život. Synova smrt Bediho těžce zasáhla a dodnes se s ní úplně nevyrovnal.

Přitom Bedi je v indickém Bollywoodu herecká osobnost první kategorie. V posledních třiceti letech natočil více než šedesát filmů. Do srdcí diváků se však poprvé nesmazatelně zapsal právě jako Sandokan – malajská varianta evropského Robina Hooda. Vrcholem jeho kariéry pak bylo, když si zahrál v bondovce Chobotnička, kde ztvárnil protivníka samotného Bonda, kterého tehdy hrál Roger Moore. Pak se již jeho hvězdná kariéra rozjela naplno.

Když Sandokana dávala začátkem osmdesátých let naše Československá televize jako seriál, rozpoutalo se opravdové davové šílenství a »sandokanománie« i u nás! A zapojily se do ní i hvězdy tehdejší popmusic Eva Hurychová a Petr Kotvald se Stanislavem Hložkem. Jak? To se dozvíte už zítra v deníku Aha!

Sandokan se vrací

Malajský tygr Sandokan (Kabir Bedi) se vrací do rodné země, aby zachránil královnu Suramu. Vše se však zkomplikuje poté, co je obviněn z vraždy britského guvernéra. Sandokan tak musí očistit své jméno a v tom mu pomáhá krásná komtesa lady Dora Parkerová, která se v charismatickém »pirátovi« zhlédla. Podaří se Sandokanovi vysvobodit Suramu? A jak se zbaví podezření z vraždy britského důstojníka? Uvidíte již ve středu ve filmu Sandokan se vrací, který si budete moci koupit spolu s deníkem Aha! za pouhých 45 korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.