Komplexy Gondíkové: Kvůli »Tváři« si zahrává s ohněm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Komplexy Gondíkové: Kvůli »Tváři« si zahrává s ohněm!

Adéla Gondíková si odříká jídlo.
Adéla Gondíková si odříká jídlo. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek, ara)

Adéla Gondíková (43) má opravdu skvělou postavu. I přesto však trpí komplexy a striktně se hlídá v jídle.

Herečka totiž před mnoha lety trpěla nadváhou. Nadbytečná kila se jí ale podařilo zhubnout a od té doby se v jednom kuse hlídá. Sladké si občas dá, ale opravdu jen malinko. Naopak tučným a nezdravým potravinám se snaží vyhýbat úplně. „Chuť by byla, ale nechci být tlustá,“ prozradila pro Sedmičku hvězda show Tvoje tvář má známý hlas, která chce nejspíš vypadat v televizi co nejlépe.

Její vůli nepřímo ukázalo i instagramové video jejího kolegy z Tváře Milana Peroutky. Ten totiž nabízel Adéle koblížky od své babičky. Ta je však s díky odmítla. „Babičko, já už jsem měla čtyři, nemůžu, hned jsou mi tady vidět,“ ukázala Gondíková na své břicho, na kterém se snažila nahmatat faldíky. „Musím prostě počkat,“ dodala Adéla s tím, že si jídlo porcuje a nechce jíst mnoho kalorického naráz. Doufejme jen, aby nezačala mít herečka problémy s příjmem potravy…

Podívejte se na vystoupení Adély Gondíkové ve Tváři:

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.