Hvězda série Modrava Stránská: Rovnátka jí změnily hlas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda série Modrava Stránská: Rovnátka jí změnily hlas!

Rovnátka léčí i zlobí!
Rovnátka léčí i zlobí! (Mária Rušinová)

Na problém si zadělala hvězda seriálu Policie Modrava Jaroslava Stránská (47). V první řadě měla rovnátka, při natáčení druhé už ne. To, že jí to změnilo výslovnost, se zjistilo až při dokončovacích pracích ve studiu.

„Teď jsem dělala postsynchrony a pan režisér mi říkal, že mám nějaký divný hlas,“ prozradila Aha! představitelka policistky Lucie Krásenské. „Já jsem mu vysvětlovala, že je to tím, že mám srovnaný zuby,“ dodala herečka, která tím puntičkáře Jaroslava Soukupa (70) při dokončování druhé série kriminálky ze šumavského prostředí hodně vyvedla z míry. Celou první řadu, kterou bude ode dneška reprízovat televize Nova, natáčela totiž s rovnátky. „Kamarádka ortodontistka mě k tomu přemlouvala deset let. Dala mi to jako dárek Vánocům a říkala mi, že to budu nosit do léta,“ přiznala Jaroslava s tím, že zuby se srovnaly hodně rychle.

Proto také už druhou sérii, točila bez fixního aparátu. „Natáčelo se čtyři měsíce opět na Modravě a bylo to úžasné. První klapka pro mě ale nebyla úplně nepříjemnější, protože byla strašná zima,“ práskla detaily z druhé série, která začala loni na jaře.
Návrat na místo činu si ale nemohla vynachválit. „Když jsme natáčeli první řadu, tak nás nikdo neznal, a teď se k nám všichni hlásí. Já jsem tam byla i na dovolený,“ přiznala herečka, kterou už dnes večer uvidíte ještě s rovnátky.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.