Stránský z Ordinace: Trable se scénáristy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Stránský z Ordinace: Trable se scénáristy!

Martin Stránský
Martin Stránský (Foto Aha! – Daniel Černovský, Facebook, ara)

Už více než pět let zachraňuje na televizní obrazovce doktor Ota Kovář životy pacientů. Jeho představitel a český hlas doktora House Martin Stránský má však sám nebezpečný koníček, který už mnoho lidí do péče lékařů dostal. Je totiž vášnivým motorkářem. Svou zálibu by rád dostal i do dějové linky sympatického doktora... Jenže!

Už více než pět let zachraňuje na televizní obrazovce doktor Ota Kovář životy pacientů. Jeho představitel a český hlas doktora House Martin Stránský má však sám nebezpečný koníček, který už mnoho lidí do péče lékařů dostal. Je totiž vášnivým motorkářem.

Svou zálibu by rád dostal i do dějové linky sympatického doktora. „Zkoušel jsem přemluvitscenáristy, aby mi napsali nějakou motorkářskou scénu. Evidentně to ale nedopadlo na úrodnou půdu,“ posteskl si Stránský. Vynahrazuje si to tak alespoň dabováním Daryla Dixona, nejslavnějšího motorkáře zombie světa ze seriálu Živí mrtví.

„Daryl se mi dabuje výborně. Jednak se mi vážně podobá, jednak toho moc nenamluví a spíš koná,“ zhodnotil Martin Stránský. Sám letos ale ještě na motorku nenasedl. „Už jsem se byl ale mlsně dívat do garáže,“ prozradil herec. Krásu strojů v jedné stopě přijde obdivovat i začátkem března na výstaviště do pražských Letňan, kde se koná veletrh Motosalon.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.