Překvapení v Tvojí tváři: Issová, Taclík a chlupy v podpaží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapení v Tvojí tváři: Issová, Taclík a chlupy v podpaží!

Zatímco Martha trpěla v maskérně, Taclík si kvůli problémům s kolenem užije své na pódiu.
Zatímco Martha trpěla v maskérně, Taclík si kvůli problémům s kolenem užije své na pódiu. (Foto TV Nova, ara)

Třetí řada fenomenální novácké show Tvoje tvář má známý hlas ještě neodstartovala a přináší jedno překvapením za druhým. Z Marthy Issové (35) je drsný rocker s chlupy v podpaží, které by se daly česat. A mezi osmi soutěžícími se objeví Marek Taclík (43).

Udělat z drobné herečky rockového drsňáka Briana Johnsona (69) ze skupiny AC/DC byla pěkná dřina. „Na masce jsme pracovali tři hodiny. Aby byla proměna dokonalá, museli jsme Marthin nos vytvarovat pomocí silikonu. Proměna si vyžádala i nalepení umělých chlupů do podpaží. Na obličej jsme také použili speciální nástřik, který vytvořil dojem stařeckých skvrn,“ prozradila deníku Aha! umělecká maskérka Adriana Bartošová.

Proměna herečky v rockera bude mít pro diváky ale ještě hodně zajímavý bonus. „Issová nebude na pódiu sama. Kytaristu v jejím vystoupení ztvární Marek Taclík, který ač má problémy s koleny, to na pódiu rozjede ve velkém stylu,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Jestli Martha vystoupení s písní Highway to Hell zvládne, uvidíte už v neděli ve 20.20 na Nově.

Spískala 
to Chýlková
Za to, že Issová souhlasila s účasti v třetí řadě Tváře, může nejen její manžel, režisér David Ondříček (47), ale také kamarádka a zároveň soutěžící z první řady Ivana Chýlková (53). Oba byli přesvědčeni, že je to show přesně pro ni.



Přečtěte si
-bello-
25. 2. 2017 • 09:54

mohla přemluvit bábu a poslat místo sebe, jakýpak stařecký skvrny ?!

brunos
25. 2. 2017 • 09:10

Ubohý pořad pro ubožáky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.