Romantik Paroubek (64) si stěžuje: Zmizela na Valentýna, zbyla mi jen kytka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Romantik Paroubek (64) si stěžuje: Zmizela na Valentýna, zbyla mi jen kytka!

Paroubek s Petrou.
Paroubek s Petrou. (Foto Petr Novotný)

Pro své »zmizení« si Petra Paroubková (43) opravdu nemohla vybrat horší den. Podle Jiřího Paroubka (64) odešla na svátek všech zamilovaných, na Valentýna. A s dcerou je prý pod ochranou svého biologického otce…

Všechno se zdálo být dokonalé, valentýnské kytice měl Paroubek pro své holky zajištěny, jen je předat, jenže... obě už byly v trapu! Zklamaný expremiér to řekl v pořadu Telebrity. Stále doufá, že tohle není ta pověstná konečná, a že se Petra s Margaritou zase vrátí. „Udělám všechno proto, aby se ten vztah vrátil, myslím, že to je všechno řešitelné,“ řekl Paroubek.

Těšit ho může alespoň to, že vztah s jeho tchýní, která na něm po odchodu Petry nenechala nit suchou, se zlepšil. Klárika Černá (67) také uvedla, že ví, kde Petra je. „Paroubek mi řekl, že s ní je její skutečný tatínek Peter Kováč, který nás sprostě opustil, když jí byly dva roky a ani poslední roky na vysoké škole jí neplatil,“ zavzpomínala pro Expres.cz Petřina matka. Důkazem, že pro Petru teď její biologický otec hodně znamená, je černobílá fotka s ním a dcerou, kterou zveřejnila na sociální síti.



Přečtěte si
dandova
24. 2. 2017 • 09:01

Stačí obejít večer pár hospod.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.