Miss Earth 2012 Fajksová: 55 penisů z Afriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Earth 2012 Fajksová: 55 penisů z Afriky!

Modelka musí čelit nevhodným sexuálních nabídkám.
Modelka musí čelit nevhodným sexuálních nabídkám. (Foto: Jan Tůma, Marek Pátek, Robert Klejch, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Nechutným útokům čelí Tereza Fajksová (27). Sexuální loudilové posílají Miss Earth 2012 kromě neslušných návrhů obrázky svých intimních partií! Nejvíc přicházejí z Afriky.

„Dostala jsem už spoustu nevhodných nabídek a ještě spousta jich stále chodí. Například nabídky na sexuální hrátky, fetiš jako třeba prodej kalhotek do Japonska a podobně. Já se za to hrozně stydím,“ svěřila se deníku Aha! blondýnka. Několikrát do roka prý musí také čelit tomu, že jí muži posílají snímky svého přirození!

„Pár nevhodných fotografií mi přišlo hlavně z Afriky. Dosud jsem dostala takové fotky asi od pětapadesáti lidí,“ prozradila Tereza. Modelka žije už několik let ve spokojeném vztahu s basketbalistou Lubošem Gregorem z Brna. „O svatbě nepřemýšlím. S přítelem jsme si řekli, že chceme nejdříve dětátko. Tak za rok a půl bychom na tom chtěli začít pracovat,“ dodala Fajksová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.