Jiří & Petra Paroubkovi: Rozvod na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří & Petra Paroubkovi: Rozvod na spadnutí!

Jedna z posledních společných fotek v archivu Aha!. V prosinci vypadali spokojeně, krizi už ale měli.
Jedna z posledních společných fotek v archivu Aha!. V prosinci vypadali spokojeně, krizi už ale měli. (Foto Aha! – Petr Novotný)

Rozvedl se kvůli ní s první ženou Zuzanou (59). Teď to ale vypadá, že ani druhý sňatek expremiéra Jiřího Paroubka (64) s Petrou (43) nebude trvat do smrti. O 21 let mladší choť jej totiž opustila i s dcerou Margaritou (7) a chce nekompromisně rozvod!

Petra se dle informací Aha! »sbalila« a společný domov opustila minulé pondělí, aniž by o tom muži předem řekla. Důvodem byly čtvrt roku trvající neshody a problémy. Nyní s ním komunikuje výhradně prostřednictvím advokátů a někdejší vrcholný politik, který se nyní živí poradenstvím a obchodem s akciemi, má už na stole i rozvodové papíry. Podepsat je ale zatím nechce.

V reakci na situaci zveřejnil na svém webu Vaše věc dopis, v němž mu žena vysvětluje, proč odchází. „Poslední týdny jsem měla strach z tvých reakcí. Tlačil jsi na mě a psychicky mě vydíral. Nejspíš ti to nedocházelo. Žila jsem v neustálém strachu, s čím přijdeš,“ píše se v něm.

Podle jeho verze ale Petru trápily dlouhodobé deprese a byla pod silnými léky, které mohly ovlivnit její chování. „Já samozřejmě udělám vše pro to, abych udržel vztah a manželství, a zejména krásný život naší sedmileté dcery Margarity,“ píše v prohlášení a doufá, že se manželka vrátí...



Přečtěte si
mirkazam
15. 5. 2017 • 17:22

bello...nežvaň nesmysly...ta že si ho ho nebrala pro prachy ??? No tak to ji ji určitě uhranul krasavec Paroubek...

mirkazam
15. 5. 2017 • 17:20

No to je pro sebestředného ješitu pěkná rána,když od něho utekla manželka....teď to bude svalovat na to,jak je nemocná a nesvéprávná,ale v podstatě má bobky s toho,aby na něho nevyplavali jeho kostlivci co má ve skříni...

-bello-
21. 2. 2017 • 12:15

Sakra a já jí fandila.Ten blb to zveřejňuje !Možná to jsou ty jeho " reakce " a těch bych se bála taky.Pro peníze si ho určitě nebrala, Paroubková je inteligentní holka, pracovitá, vystudovala VŠ a hodně na sobě makala.Není jako ta blbka koblihářská , co si jednou sedla Babišovi na kolena a protože byla ze zlata, už na nich zůstala , ale je a bude pořád vypadat stejně lacině.

bursik
21. 2. 2017 • 11:52

nedelejme si tolik starosti misto Jirky - pan Kocka decko vychova a zaopatri i ex slecnu Kovacovou -Ona nosata sereda a jogurt po zarucni lhute , nikdo ji do 32 let z jejich vrstevniku nechtel -tu inteligentku !!! A on frajer v cervenych trenkach s bachorem z RAj a bradavici !! Prosim vsimnete si jak tem z politiky rostou bradavice i Necas, prezidenti Vaclavove, Jirka to je Kainovo znameni -pozor lupici

anezat
21. 2. 2017 • 10:08

Vzala si ho pro peníze, najednou má deprese. Trapárna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.