Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD Měl aféru s Kylie Minogue! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD Měl aféru s Kylie Minogue!

Sympatický Van Damme uchvátil filmový svět bojovým uměním a akčními scénami, kterých je v jeho filmech víc než dost.
Sympatický Van Damme uchvátil filmový svět bojovým uměním a akčními scénami, kterých je v jeho filmech víc než dost. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už dnes si můžete s vaším oblíbeným deníkem Aha! koupit za pouhých 45 korun jeden z nejlepších akčních filmů všech dob – Kontraband. V hlavní roli přitom uvidíte »belgickou mlátičku« JeanaClauda Van Damma (46), který přiznal, že měl v minulosti poměr s jednou z nejvíce sexy zpěvaček Kylie Minogue.

Populární herec akčních filmů přiznává, že měli krátký románek během natáčení jeho snad nejznámějšího filmu Street Fighter, který se točil v roce 1994. Jenže Van Damme si ty počty asi pořádně nepromyslel. Již v únoru toho roku se totiž oženil se svou třetí ženou Darcy LaPier, která mu po přiznání románku udělala doma »peklo«. V jednom rozhovoru Van Damme přiznává: „Natáčení bylo trochu ujeté, ale byly tam i pěkné chvíle. Jednak jsem se konečně podíval do Austrálie, a navíc tam byla i ta miniaférka s Kylie,“ tvrdí herec, který prý během posledních dvaceti let změnil povolání.

„Už nejsem bojovník, teď spíš mám rád ženy. Poslední zápas jsem vybojoval před dvaceti lety. A pokud mi někdo řekne, že jsem pako, půjdu a nebudu si ho všímat. Tedy, pokud ten někdo nebude chlápek jako Steven Seagal. Protože pokud by to on zkusil, tak bych mu to vrátil dvojnásobně,“ nezastírá hereckou rivalitu Van Damme.

Na to, jak mu bojové umění jde, se můžete podívat už dnes na speciálním DVD Edice deníku Aha! s akčním hitem Kontraband. Ten je k dostání spolu s dnešním vydáním deníku Aha! jen za 45 korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.