Stránský z Ordinace rozhazuje za luxusní hračky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stránský z Ordinace rozhazuje za luxusní hračky!

Kromě Ordinace má navíc příjmy z dabingu, divadla a reklamy.
Kromě Ordinace má navíc příjmy z dabingu, divadla a reklamy. (Foto Aha! – M. Pátek, D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl a archiv TV Nova)

Když na to máš, tak si dopřej! Tím se zřejmě řídí hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Martin Stránský (47). 

Když představitel MUDr. Oty Kováře přijede na natáčení, každý o něm hned ví. Jeho luxusní červenou káru Audi Q5 zářící novotou nelze přehlédnout. Zvlášť, když parkuje v protisměru! Zákon tak sice v uzavřeném areálu neporušuje, ale určitě dráždí všechny přítomné. Jeho vůz má totiž hodnotu okolo milionu korun.

A co je pro závistivce ještě větším trnem v oku, že si na něj vydělá za pár měsíců. „V průměru má okolo deseti natáčecích dní v měsíci,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Vzhledem k tomu, že se honoráře herců jeho typu pohybují od deseti tisíc korun výše, lehko si můžeme spočítat, že za měsíc si přijde na částku okolo sto tisíc korun.



Přečtěte si
aveneta
16. 2. 2017 • 20:54

jajas....pravda vizuelně tedy nic moc v tom souhlasím....ale jeho hlas normálně i v dabingu má své oslovující kouzlo jako měl např dříve Moravec byť opticky hrůza i třeba Bartoška má zajímavý hlas či Etzler....no takové ty mužné vykouřené hlasy mají své podmanivé kouzlo....

jajas
16. 2. 2017 • 13:43

Já jen, když ho vidím, si říkám, jestli on není nějak těžce nemocný? Ty pytle pod očima a docela strhaný výraz...... Popravdě, k takovému doktorovi bych asi nešla, vždycky by vypadl nemocněji než ostatní. Jinak ať si kupuje co chce - takže článek o ničem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.