Udílení hudebních cen Grammy: Adele spustila potoky slz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Udílení hudebních cen Grammy: Adele spustila potoky slz!

Adele cloumaly emoce.
Adele cloumaly emoce. (Foto: EPA, Reuters, Profimedia.cz)

V jedno velké slzavé údolí se proměnilo předávání hudebních cen Grammy. Triumfující britská zpěvačka Adele (28) se rozplakala dojetím na pódiu při své vlastní poctě Georgi Michaelovi (†53). A ještě rozrušila i těhotnou Beyoncé (35) tak, že ta také spustila vodopády slz...

 v noci na včerejšek získala v Los Angeles s albem 25 a písní Hello pět cen Grammy, proměnila všechny své nominace! Na pódiu pak vzdala poctu písní britskému zpěvákovi Georgi Michaelovi, který o Vánocích nečekaně zemřel. Zpěv ale v návalu emocí musela přerušit a po omluvě publiku začala zpívat znovu. Byla prý příliš rozrušená, protože si Michaela moc vážila.

Zlomený gramofon
K slzám ale Adele dohnala i svou americkou kolegyni Beyoncé (2 získané Grammy), když pochválila nejen ji a její vzdouvající se těhotenské bříško, ale také její poslední album. „Já snad ani cenu za nejlepší album nemohu převzít. Podle mne je nejlepší umělkyní mého života Beyoncé. Její album Lemonade je tak monumentální, krásné a hladí po duši... Miluju tě Beyoncé a navždy budu,“ řekla Adele a televizní záběr do publika ukázal Beyoncé, které se draly slzy do očí. Adele pak dokonce rozlomila jednu z cen na dvě poloviny s tím, že ta druhá část gramofonku patří Američance. V zákulisí si pak od Adele ulomenou polovičku ceny převzal rapper Jay Z (47), manžel Beyoncé. Přiznala tajné vdavky
Adele v přímém přenosu také potvrdila (možná nechtěně), že je vdaná! Svatba s dlouholetým přítelem Simonem Koneckim (42), s nímž má syna Angela (4), totiž nikdy nebyla potrzena. „Cen Grammy si vážím, také Akademie, miluju tě, můj manažere, můj manželi, můj synu, vy jste jediným důvodem, proč tohle všechno dělám,“ uvedla Adele, když přebírala jednu z cen.
George Michael (†53): Policie blokuje pohřeb!
George Michael zemřel už o posledních Vánocích, pohřeb ale dosud neměl. A k nevůli zlomené rodiny ještě nejméně měsíc mít nebude! Policie jim totiž řekla, že soudní lékař vydá tělo nejdřív v březnu. To ještě přidalo soli do ran jeho otce Kyriacose Panayiotoua. Ten od smrti svého syna vůbec nevychází z domu a panují obavy o jeho život. Rodina má prý jasno v jednom – na pohřeb údajně nevpustí Michaelova milence Fadiho Fawaze, jenž se prý na zpěvákově slávě jen přiživuje a vydělává na zveřejňování nepodložených senzací.

Smyčce nahráli Češi
Na skladbě Love in The Dark z Adelina oceňovaného alba 25 se smyčcovým partem podílel i pražský FILMharmonic Orchestra. „Když jsme tuto skladbu nahrávali v říjnu 2016, vůbec jsme nevěděli, že je to pro Adele! Blahopřejeme všem!“ napsal na Facebooku manažer orchestru Petr Pýcha.  Rihanna jako alkoholička: Debakl splachovala z placatky!
Barbadoská zpěvačka Rihanna (28) sledovala s napětím souboj svých kolegů o zlaté gramofonky, vždyť sama měla osm nominací. Ale ostrouhala – nedostala ani jediný! A pokaždé, když projela další kategorii, si řádně přihnula alkoholu ze své placatky.

Nebyla to ale žádná flaštička, kterou u nás koupíte za stovku v každém druhém obchůdku. Rihanna je holka s módou spojená, a tak i její placatka je ozdobena krystaly, které dokonale ladily s náušnicemi s diamanty od Choparda, jež pro ni navrhl Mel Ottenberg. I z ruchových mikrofonů se jednou ozval Rihannin hlas: „Myslím, že potřebuju dalšího panáka!“  


Kdo byl nejodvážnější? Jako vždy Lady Gaga!
Známá provokatérka Lady Gaga (30) opět kralovala kategorii nejodvážnější róba večera. Jako vždy nechala podprsenku doma a ukázala co nejvíce nahé kůže. Nacpala se do extravagantního modelu od Alexe Ulichnyho, jehož top odkrýval nejen celé břicho, ale i velkou část ňader. Celkový dojem pak podtrhly latexové kozačky do půl stehen.

Obdiv, který svou odvahou získala, pak poněkud vyhasl na pódiu. Chtěla si totiž vystřihnout duet se zpěvákem skupiny Metallica Jamesem Hetfieldem (53). Tomu ale vypadl mikrofon, a tím pádem nebyl vůbec slyšet. Až v druhé půlce vystoupení vše napravil, když začal zpívat do plně funkčního mikrofonu své partnerky.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.