Geňa už trénuje na svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Geňa už trénuje na svatbu!

Genzer se rád chlubí svou snoubenkou, tentokrát si zahráli na modely.
Genzer se rád chlubí svou snoubenkou, tentokrát si zahráli na modely. (Foto Aha! – Jan Tůma)

Jako reklama na štěstí vypadají Richard Genzer (50) a jeho snoubenka Markéta Jiránková (41), kteří mají za sebou první společný kšeft. I když fotili kolekci společenských šatů, Markéta díky světlé róbě vypadala spíše jako nevěsta.

Není vyloučené, že svatební róbu skutečně oblékne. Na levém prsteníčku se jí už třpytí briliantový prsten od baviče, který chystá rozvod s manželkou Lindou Finkovou (48). „Bavili jsme se o tom a tyhle věci musíme nějak vyřešit. I co se týká majetku. Já totiž nic nechci, na tom jsme se s Lídou už domluvili,“ svěřil deníku Aha! Geňa.

Ohledně svatby byl ale skoupý na slovo. „To si s Markétou necháme pro sebe,“ řekl během focení pro návrhářku Alenu Wilson, kde si mohl vyzkoušet, jak by mu to s Markétou slušelo před oltářem. Oba se hodili do gala. „Mně se líbí vlastně ve všem. A nejraději ji mám... To vám ale nemůžu říct, když nevím, jestli se to bude psát až po desáté hodině večerní,“ smál se Genzer, který se svou partnerkou slaví pětileté výročí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.