Jágrova Veronika: Fakt nemá co na sebe? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova Veronika: Fakt nemá co na sebe?

Jaromír a Veronika.
Jaromír a Veronika. (Foto Instagram, Twitter, archiv Aha!)

Stěžuje si, že má prázdný šatník, a pak během pár dnů zaujme ve dvou zbrusu nových sexy šatech... Veronika Kopřivová (25), krásná přítelkyně hokejové legendy Jaromíra Jágra (44), potvrdila, že kam se vrtne, tam je za hlavní hvězdu!

Všichni na ní mohli oči nechat. Aby ne, když na dobročinné dražbě obrazů hokejistů Floridy doprovázela svého milého v šatech s rafinovaným výstřihem, z něhož se jí dralo ven poprsí. Trumfla tak i černou róbu, kterou se blýskla během víkendového All Star Game.

Přitom před odjezdem do Kalifornie byla zoufalá. „Nemám co na sebe! Musím si pořídit šaty, ale tady je to problém. Když si je kupuji v krámě, nesedí mi,“ stýskala si. A teď najednou dva takové parádní kousky!

Ono to s tím oblékáním zase tak horké nebude, nakonec za uplynulý půlrok se Verča ukázala hned v několika parádních modelech. A proč by ne? Coby modelka (a kdysi i kadeřnice a striptérka) chce samozřejmě vypadat v každém okamžiku úžasně!



Přečtěte si
pavucinka
3. 2. 2017 • 10:31

V mládí je kdekdo pohledný.Pravdu o člověku / o těle i o jeho duši/ vykazuje až zralý věk. Na tvář se časem píše, a ty plastické operace taky o člověku napovídají.

eisenbieger
3. 2. 2017 • 06:04

takovej par kde zkusenej borec ma o hodne mladsi protejsek , tomu fandim....ma peknou hracku do postele a pry se umi starat o domacnost a ne mit babu v jeho stari (40+) kde kazda druha chodi tejdne na gyndu kvuli vaginalni mykoze .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.