Gottův řidič podvádí s parkováním! Porušil 2 dopravní předpisy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottův řidič podvádí s parkováním! Porušil 2 dopravní předpisy...

Karel Gott zpíval v Malostranské besedě.
Karel Gott zpíval v Malostranské besedě. (Foto Aha! – Marek Pátek )

To snad ne! Řidič Karla Gotta (77) porušil během nedělního večera hned dvakrát dopravní předpisy.

Poté, co Daniel Josefi přivezl Mistra na uzavřený koncert v Malostranské besedě, zaparkoval svůj vůz audi na žluté klikaté čáře před vjezdem do kulturního stánku pod Pražským hradem. Kdyby na to přišla policie, jen těžko by vysvětloval, že uvnitř Besedy zrovna zpívá jeho zaměstnavatel.

Šofér si to naštěstí uvědomil, a jakmile se uvolnilo místo za ním, auto přeparkoval. Ale do zóny s platnou parkovací kartou pro Prahu 1.

Fotoreportér deníku Aha! pak při bližším zkoumání zjistil, že Josefi má na tuto zónu propadlou parkovací kartu. Platná byla pro Prahu 1 jen od 21. do 23. dubna 2016. A ještě pro jiné auto!

Na obměkčení policie dal šofér za okno Gottovu podpisovou kartu. To aby si strážci zákona uvědomili, koho audina asi je...



Přečtěte si
antonuis.j
31. 1. 2017 • 15:55

Ono mu fakt hráblo!!!!! Jak se poslední rok chová, to nemá obdoby, to ho tak vyburcovala ta jeho kobyla rypatá tupá? Každopádně děda je zjevně senilní jak zlámaná hokejka, jeho manýry jsou fakt nenormální! Jednak jeho "boj s rakovinou" prezentovaný ve všech médiích v zemi, druhak jeho "zpívání pro bohaté a mocné této i ruské země" v utajení a za třetí - on snad není občanem ČR, nemusí dodržovat zákony a pravidla? Že je Gott, bude jezdit a parkovat jak prase? Hm, tak tleskám, o n je příkladem lejna, jakým se stane ten, kdo nedokáže odejít včas a stane se tupou loutkou a kašparem.

rezacek
31. 1. 2017 • 11:25

Normáln by bylo, kdyby tam zastavil (on je tam sice i zákaz zastavení, ale to bych neřešil), vyložil mistra a odsmrděl zpátky na Bertramku. Po konzertě telefonát a do pěti minut by tam by zpátky - z Bertramky je to kousek. Takhle jen ukazuje, co je to za blba. Kdysi bylo pořekadlo: Já nejsem obyčejná prodavačka. Já prodávám v Tuzexu.

aveneta
31. 1. 2017 • 10:06

To je celkem běžné u "celebrit" že nedodržují pravidla....pokuta no směšná částka pro ně... prostě je to celé o pojetí života...

vigela
31. 1. 2017 • 08:22

Před zákonem jsme si všichni rovni? Jak já tohle nesnáším, dovolávat se toho, kdo je řidič nebo komu auto patří. Když se "VIPka" vytahuje, jak zadržena policií za překročení rychlosti udělala na pana policajta oči a obdařila ho svým naučeným nejzářivějším úsměvem a on roztál a pokutu jí prominul... A tady si pro změnu pan řidič myslí, že jeho přestupek spraví nějaká pitomá podpisová karta.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.