Návrat Štěpánka do Ordinace: Vyhádal si 100 tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Návrat Štěpánka do Ordinace: Vyhádal si 100 tisíc měsíčně!

Štěpánek jako Eda bude mít s Bělou v podání Adamovské hodně velké výměny názorů.
Štěpánek jako Eda bude mít s Bělou v podání Adamovské hodně velké výměny názorů. (Foto: TV Nova)

Pro sto tisíc dokáže člověk spoustu věcí. Dokonce se i pohádat s vlastní manželkou! To je i případ Petra Štěpánka (68), který se po šesti letech vrátil do Ordinace v růžové zahradě 2.

Krize v manželství Štěpánka a Zlaty Adamovské (57) se ale naštěstí nekoná. Spíš naopak. Díky tomu, že se herec vrátil na plac »Růžovky«, přinese domů každý měsíc pěkně velkou částku, i když je vykoupená tím, že je na svou manželku pěkně nepříjemný. „Petr se Zlatou se budou v nejbližších dílech docela hádat. Ona ho v roli Běly jako Edu neuvidí ráda a bude chtít, aby zase odjel,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Na dramatické scény před kamerou má ale Štěpánek jako Eda Valšík velkou náplast, která je přímo stotisícová. „Petr Štěpánek dostal po svém návratu velký prostor. V měsíci natáčí osm až deset dní,“ dodal Aha! zdroj. A protože už před lety unikla výše hercova honoráře, lehce se dá spočítat jeho finanční odměna. Při průměru devíti natáčecích dní v měsíci a 11 tisíc korun za den se jeho měsíční honorář může pohybovat okolo 99 tisíc za měsíc. Vztahy se přiostří
Eduard (Petr Štěpánek) se vrací z Francie, protože mu jeho bratr Jindřich (Vlastimil Zavřel) zavolal, že Běla (Zlata Adamovská) má rakovinu a nezvládá se starat o ambulanci. On jí sice přijede pomoct, ale ona je ješitná a nemůže mu odpustit to, že ji opustil. Eda zatím přijíždí sám, ale už brzy za ním přijede jeho mladá snoubenka Bibi (Marika Šoposká). Vztahy se tak ještě přiostří.



Přečtěte si
b007
25. 1. 2017 • 11:17

I kdyby najali oskarové herce, tak z té sr.......y stejně nic neudějí jen příšernou blbinu

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.