Dolinová oka nezamhouří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dolinová oka nezamhouří

Míša Dolinová má spánkovou poruchu.
Míša Dolinová má spánkovou poruchu. (Foto: Herminapress.cz, TV Nova)

Mateřství je sice krásné, ale někdy je to také pěkná řehole. Své o tom ví moderátorka Míša Dolinová (52), která má pocit, že už se nikdy pořádně nevyspí.

„Mám zhoršenou kvalitu spánku, asi se mnou budou souhlasit všechny ženy, prostě po dětech. Děti, to je mor, já už se snad nikdy dobře nevyspím,“ postěžovala si Dolinová v rozhovoru pro Českou televizi.

„Je to o tom, že člověk se budí hrozně brzy, cokoli se šustne, už je vzhůru. Mám pořád v pohotovosti čidla a vždycky ihned reaguji. Nedokážu už pořádně usnout. Ovšem na druhou stranu mateřství je hezké, ono se vám to vykompenzuje něčím jiným,“ zhodnotila svou situaci moderátorka, které už děti pomalu, ale jistě odrůstají. Starší Tereze je devatenáct let, mladší Julie oslavila šestnácté narozeniny.

Nespavost má ale i své nesporné výhody. „Je to dobré na noční zloděje, že nepotřebujeme alarm. Stačí manželka po dětech,“ žertovala Michaela.



Přečtěte si
vigela
13. 3. 2017 • 20:51

Ve dvaapadesáti má nespavost po dětech? To už snad spíš z přicházejícího stáří, ne? Článek z kategorie pitomých.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.