Polda Matásek bude v balíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Polda Matásek bude v balíku!

David Matásek se svým seriálovým parťákem Igorem Orozovičem.
David Matásek se svým seriálovým parťákem Igorem Orozovičem. (Foto FTV Prima)

David Matásek (53) možná narazil díky seriálu Polda na zlatou žílu. Seriál měl úspěch a tvůrci se proto rozhodli natočit pokračování.

Podle časopisu Sedmička televize Prima odsouhlasila, že natočí novou sérii krimiseriálu Polda, v němž se David Matásek coby hlavní hrdina probudí z komatu po dvaceti letech. Herec si svou roli náležitě užívá.

„Poldu jsem vzal proto, že to dělali lidé, se kterými jsem už v minulosti točil seriály Letiště a Přešlapy. Mám je rád, a abych se přiznal, také se mi líbila ta postava. V poslední době jsem hrál samé kravaťáky a říkal jsem si, že je na čase to malinko změnit,“ prozradil Matásek pro Sedmičku a potvrdil rovněž spekulace o pokračování seriálu. „Je to tak. Zájem diváků byl tak veliký, že se televize Prima rozhodla, že nás nechá natočit ještě nějaké nové díly. Budeme točit začátkem léta a moc se na to těším,“ líčil David nadšeně.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.