Miss Jandová po návratu z blázince: Plyšák místo milence… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Jandová po návratu z blázince: Plyšák místo milence…

Modelka se měla sesypat poté, co přišla o sponzora.
Modelka se měla sesypat poté, co přišla o sponzora. (Foto ara )

Miss 2008 Zuzana Jandová (29) prodělala na konci října minulého roku kolaps, po kterém skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Nyní už je zase doma. Modelka se svěřila, jak si pomáhá, když ji přepadne splín.

Poté, co Jandová skončila v ústavu pro psychicky choré, se vyrojila řada spekulací, co modelku do blázince dovedlo. Mluvilo se například o tom, že za zhroucením stály finanční potíže. Jandová totiž plánovala v prosinci vernisáž, ale jeden z hlavních sponzorů jí na poslední chvíli dal košem.

Misska však nyní přiznala, že obrovský nápor na svou psychiku zažívala už po svém vítězství v soutěži krásy v roce 2008. Tehdy prý vůbec nebyla připravená na mediální pozornost a po nocích brečela do polštáře kvůli tomu, co se o ní píše. Hned poté, co jí vypršela smlouva, proto odcestovala do zahraničí. „Myslím si, že domov má člověk sám v sobě. Na tom jsem pracovala celý svůj dosavadní život. Ať jsem byla kdekoli, všude jsem se snažila cítit dobře. To ovšem znamená, že musíte být v pohodě sám se sebou, jedině tak vás jen tak něco nerozhodí. Ale je fakt, že od té doby, co jsem single, mám od své nejlepší kamarádky půjčeného plyšového medvídka – když je mi smutno, tak se s ním pomazlím,“ svěřila se magazínu Rodina Dnes Zuzana, která po rozchodu s přítelem prohlašovala, že se cítí mnohem lépe…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.