Lucie Borhyová na saních: Sexy sněhová královna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Borhyová na saních: Sexy sněhová královna!

Pod jejím úsměvem netají jen muži, ale i ledy.
Pod jejím úsměvem netají jen muži, ale i ledy. (Foto TV Nova, Facebook)

Návrat do dětských let zažívá Lucie Borhyová (38). Se synem Lucasem (8) a dcerou Lindou (2,5) dovádí na sněhu jako malá.

A návrat v čase zažívá doslova. Své děti totiž nerozmazluje supermoderními boby se spoustou vychytávek. Pořídila jim úplně obyčejné sáňky, na kterých před lety řádila i ona.

„Kdo si hraje, nezlobí,“ okomentovala na sociální síti blonďatá moderátorka TV Nova radovánky na sněhu. A také dokázala, že je sexy nejen v minišatech, ale i zimním oblečení.



Přečtěte si
ararat
22. 1. 2017 • 16:16

bello- 20. 01. 2017 14:59 ano jsi krásná ženská jako řiť tvého zeťáka ty a bruslit gerontko hahahaha...jo jo samochvála smrdí,130 kg a brusle,vždyť se ani neohneš abys si je obula ty obludo tlustá to ti sežere akorát Ponistová to je hlupaňa jako ty Máš nevýhodu,hodně jsi o sobě řekla a já znám tvúj jednoduchý život.To tvé lhaní je už tvá diagnóza Ela Anrow · Praha Honza Kašpárek podepsaní z Anticharty byli přece vychvalovaní Husákem, byli ihned dávaní za vzor socialistické společnosti, Vy chytrej!!!!!! není pochyb o tom, že Gott měl prpoblémy sám se sebou , zejména mu uškodilo, když vyplavaly jeho sex. úchylky ( onanie na veřejnosti, která ho láká dodnes, jak se dá i z jeho malířských pláten ( nikoli výtvarných děl , to pozor ! ) vyčíst. Byl tedy hodně zranitelnej v té době.No a hlavně chtěl zpívat. Začínal po kavárnách a největší odpich pak měl v NDR a v tom jejich Ein Kessel Buntes a bomba byla Včelka Mája !.Byl opatrnickej a lavíruje v tom doteď.Táhne pilku s tím, kdo mu platí,, jedno jaká politická síla. Jo, byla doba, kdy i ostatní Antichartu podepsali a byla doba, kdy zas jiní podepsali Chartu a žijí z ní celý život jako např. Kubišová! Já jen, že Kopeckého mohli ukamenovat za jeho projev, zatímco z Gotta jste podělaní. +++++++++++++++++++++++ Tak ty hloupá -bello- nedávno jsi tady psala že je to 45 let.V době kdy byla podepsána charta 77 ti bylo 5 let jak si tohle můžeš pamatovat? Tak že ti není 45 let ty lhářko že,přiznej barvu,že je ti 60-sát ,ty stařeno ze 130 kg.

-bello-
20. 1. 2017 • 14:59

ararat jsem krásná ženská a vím to o sobě.Máš to marný. čus kopretinko bulváru. Jdu bruslit

ararat
19. 1. 2017 • 10:39

-bello- 14. 01. 2017 10:21 CHCÍPLINO,NEZÁVIĎ JSI ŠEREDNÁ SENIORKA,ZALEZ DO BOHNIC MEZI SOBĚ ROVNÉ,TAM TI TY TVOJE TLACHY SEŽEROU.

-bello-
14. 1. 2017 • 10:21

Kapuce s óóóbr olemováním " kožešinou " jsou patrně módou, ale mít kolem hlavy " svatozář " jak polární záři brání perifernímu vidění , takže když se chce podívat stranou , musí celým tělem jako prkno . Tohle Borhyová na úvodní fotce nedomyslela, protože v tom sáňkovat těžko ! Proč chtějí ty blbky vypadat , jak krátkonohé Mongolky na lovu losů nevím . Pózování se saněmi na Kavkách , nebo na sídlišti, kde žije je úžasné , jen mi tam chybí její společenské roští Korantgen!

antonuis.j
10. 1. 2017 • 12:00

Že jo, chudinka, neustále se inzeruje, nahá i oblečená, vychvaluje se, vykládá lži, jak na ni stojí frinty desítky (možná stovky, ne-li tisíce!) chlapů, jak je úúúúúúžasná a jak dře v domácnosti a je vzorná bla bla... Přitom dorota obstarožní slečna s dvěma pancharty se jen inzeruje, její matka zjevně připlácí, aby ropuchu všude opěvovali, vymetá chlastačky, honí chlapy, vščně se na nějakého koloucha vrhá, leze po něm a ocicmává ho... a nic, nikdo o tu ludru starou brécu hnusnou nestojí. Holt ta ušišlaná utahaná umělá vyšklebená curva prostě nemá šanci, je dáááávno za zenitem, i když slibuje dalšímu zajíčkovi, že ji bude smět oplodnit.. Jak je hnusná, tak je primitivní, curva stará.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.