Bílá před dnešním vystoupením: Měla jsem přísný režim! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá před dnešním vystoupením: Měla jsem přísný režim!

Lucii Bílou dnes v O₂ čeká premiéra v podobě dvou koncertů po sobě.
Lucii Bílou dnes v O₂ čeká premiéra v podobě dvou koncertů po sobě. (Foto: Reprofoto Lukáš Fronk, ara)

Lucii Bílou (50) dnes v O₂ areně čeká premiéra a v podobě hned dvou koncertů po sobě. Jde o náhradu za zrušená vystoupení z 5. a 6. listopadu, kdy jen pár hodin před tím, než měla vylézt na pódium, ztratila úplně hlas.

„Bylo by samozřejmě fajn, hlavně kvůli lidem, aby byly koncerty ve dvou dnech. Ale s O₂ arenou a se všemi 200 lidmi, kteří na koncertech Fifty pracují, jsme jiné termíny nenašli. A hala chtěla dokonce nahradit jen jeden, to bych však nedopustila. Oba koncerty byly vyprodané a já chci každému ten slíbený zážitek vynahradit,“ sdělila Aha! Bílá.

Mnozí ovšem mají strach, že na tom druhém koncertě bude Slavice už vyčerpaná, což vystoupení může poznamenat. „To může říct jen někdo, kdo mne nezná. V Bratislavě jsem měla loni stejně náročný koncert ve sportovní hale a dala jsem ho i s generálkou třikrát. Pro 20 tisíc lidí se 75 písničkama a v 35 převlecích. Tenkrát si o mně okolí začalo myslet, ze jsem robot,“ vyvrací obavy Lucie, která nachystala odškodnění. Všem, co dnes přijdou s listopadovým lístkem, věnuje dárek. „Mám pro každého diváka připravené CD s písničkou Hana  z nového alba. To jen, aby lidé věděli, ze si moc vážím toho, že za mnou přišli i podruhé,“ vysvětluje Bílá.
A jak si před dnešními koncerty šetřila hlasivky? „Tak jako vždy a tak jako před listopadovou arenou. Přísný režim – jídelníček, trénink a koncentrace.... Nepřestala jsem se těšit a jsem přesvědčena, že si oba koncerty s lidmi na jevišti i v hledišti společně užijeme.”



Přečtěte si
ararat
13. 1. 2017 • 10:51

-bello- 12. 01. 2017 12:26 zmiz do řitě

-bello-
12. 1. 2017 • 12:26

Myslím, že to se zahuštěním a prodl. vlasů přepískla. No ostatně jako vždycky všechno.Basedowka bohužel působí i na vlasy, ale kilovou kládu na hlavu si nechat dělat nemusela, nevypadá to normálně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.