»Ctitel« Bartošové (†48): Z Macury je taxikář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Ctitel« Bartošové (†48): Z Macury je taxikář!

Zdeňka si lze objednat na odvoz po Praze přes mobilní aplikaci.
Zdeňka si lze objednat na odvoz po Praze přes mobilní aplikaci. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, ara)

Odvoz za všechny prachy! S Ivetou Bartošovou (†48) ujel až do Itálie. Nyní samozvaný ochránce týraných žen Zdeněk Macura (42) vozí lidi po Praze. Softwarový inženýr si totiž začal vydělávat taxikařením!

„Jezdím přes jednu společnost, pod kterou jsem zaregistrovaný,“ svěřil deníku Aha! Zdeněk. Je u dopravní společnosti, která umožňuje objednání řidiče bez taxikářské koncese, disponujícího pouze platným řidičským průkazem.

„Pracuji jako taxikář pár měsíců. Je to určitě lepší než práce v Anglii, kde jsem byl. Vydělám si více peněz,“ prozradil Macura, kterého si můžete objednat pomocí mobilní aplikace. Ta vám vždy nabídne řidiče v blízkém okolí, kteří mají v danou chvíli čas. „Lidi mě poznávají pořád. Chtějí se se mnou fotit, povídají si a jsou milí. Žádný problém s tím, že by na mě někdo útočil nebo se nechoval slušně, se mi zatím nestal,“ řekl ochránce žen, který začal taxikařit především kvůli problémům s hledáním práce.

„Já jsem jinak softwarový inženýr, ale mě prostě nikam nevezmou kvůli tomu, že mě znají díky Ivetě. Mám problém s hledáním zaměstnání,“ posteskl si Macura. Vozí lidi v nejnižším typu vozidel, který si účtuje nejnižší ceny, jen 9,90 Kč za kilometr.

Chce jezdit sám na sebe
Taxikaření se Zdeňkovi zalíbilo natolik, že si plánuje udělat k řízení koncesní listinu. „Já si stejně chci dělat svoji licenci, někdy v únoru, a chci jezdit sám na sebe. Je na tom dobré, že člověk je v kontaktu s nejrůznějšími lidmi. Doporučoval bych všem, aby si to zkusili. Je zajímavé, jaké lidi potkáte,“ řekl Aha! ochránce žen.



Přečtěte si
demonxxx
6. 1. 2017 • 09:36

MACURA = STALKER Celý národ věděl, že se Iveta stala obětí stalkingu, bohužel Rychta si v tom chrochtal, bulvár měl o čem psát. STALKING končí i vraždami, sebevraždami , psychickými poruchami. Za stalking lze považovat opětovné, systematické, dlouhodobé obtěžování nevyžádanými esemeskami, e-maily, skype, různé druhy chatu, telefonáty, nechtěnými pozornostmi, případné opakované cílené sledování osoby. Obsah těchto zpráv může být příjemný až veselý, ale též urážející, zastrašující. Útočník u oběti vyvolává pocit strachu. Oběť stalkingu Nejčastějšími oběťmi stalkingu jsou známé osobnosti (zpěváci, herci, politici)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.