Vondráčková hvězdou v Kanadě: Roli jí přihrála četařka Babinčáková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vondráčková hvězdou v Kanadě: Roli jí přihrála četařka Babinčáková!

Lucka dostala rolí díky další Češce žijící v Kanadě.
Lucka dostala rolí díky další Češce žijící v Kanadě. (Foto ara)

Jak je to s kanadskou filmovou kariérou Lucie Vondráčkové (36)? Své síly spojily dvě Češky žijící v Kanadě. Lucce hlavní roli v romantickém snímku The Perfect Kiss (Perfektní polibek) zařídila Martina Adamcová (50) alias četařka Babinčáková z Tankového praporu.

Herečka a moderátorka kdysi veleúspěšných Her bez hranic do Kanady odešla už v devadesátých letech a živí se tam jako filmová producentka. A právě v její produkci vánoční romantická komedie s Vondráčkovou vzniká. „Jedná se o televizní film, který půjde o Vánocích. Pracuji se skvělým týmem,“ říká Lucka.
Film měl první klapku 30. prosince, natáčet se má až do poloviny února 2017 v Montrealu a ostrově Nun. Společně s Vondráčkovou si v něm zahrají kanadští herci Sophie Gendron, Liliana Komorowska, Luc Dagenais, a jednu z rolí si přiřadila i samotná Adamcová.

Zpěvačka hraje dívku Tanyu, která je ve svých třiceti stále svobodná. A když přijde o všechny své úspory poté, co naletí sňatkovému podvodníkovi, musí se přestěhovat do bytu s žárlivou spolubydlící. Navíc se snaží vyhnout nechtěné péči svých starostlivých rodičů, takže si vymyslí jak manžela, tak dítě...



Přečtěte si
ararat
8. 1. 2017 • 19:56

-bello- 06. 01. 2017 221 krypl z Bohnic tady radí někomu kdo není vzdělaný má h.o.v.n.o.,jenom to AHA to je legrační

-bello-
6. 1. 2017 • 22:01

Obsahově silný příběh. Bravo .Lucinka je další, co bere všechno.Houby umí a oni jí dají zábavu a pocit! Pocit, že je " taky " umělkyně, když už i v Kanadě ... teď už jen , Lucinko, na ně vybalit ten diplom za pohádky z Charles University in Prague a urvou vám ruce , neboť v tomhle případě berou zas ONI všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.