Zpěvák a miliardář George Michael (†53): Kdo po něm zdědí nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpěvák a miliardář George Michael (†53): Kdo po něm zdědí nejvíc?

Citát George Michaela: „Jsem gay, kouřím trávu a žiju si díky svému talentu přesně tak, jak chci.“
Citát George Michaela: „Jsem gay, kouřím trávu a žiju si díky svému talentu přesně tak, jak chci.“ (Foto: ČTK, Profimedia.cz)

George Michael (†53), který o Vánocích nečekaně zemřel, nasbíral za svou obdivuhodnou kariéru majetek ve výši téměř 3,5 miliardy korun. Britský tisk informuje, že největší část dědictví ‒ 1,5 miliardy ‒ dostane jeho sestra Melanie (55).

Britský zpěvák má ještě jednu sestru Yiodu (57), ale s tou tak nevycházel jako s Melanií. Ta stála za ním už od počátku jeho kariéry, podporovala ho a jezdila s ním po celém světě na všechny koncertní šňůry, protože se starala o jeho charakteristický účes. Na svou kadeřnici také Michael podle rodinného zdroje deníku The Sun myslel ve své závěti, když jí odkázal největší část svého majektu.  

Štědrý i k cizím
Na Yiodu se také dostalo, i když ne tak podstatnou částí. „George si byl se svými sestrami velmi blízký, ostatně jako s celou rodinou. S Melanií byli prakticky nerozlučitelní, nikdo jiný mu na jeho vlasy nesměl sáhnout. Prožili spolu všechny nejdůležitější momenty jeho života a stála při něm až do jeho smrti,” uvedl zdroj. George Michael byl celý život znám jako velmi štědrý člověk. Sestrám a matce Lesley (zemřela v roce 1997) jednou zničehonic koupil luxusní auta BMW a nemocné, zcela cizí ženě, kterou viděl v televizi, poslal na léčbu v přepočtu půl milionu.  Dědit budou i kmotřenci
Michael neměl děti, o to víc miloval potomky svých přátel. Také děti slavných celebrit, kterým byl kmotrem, si mezi sebou rozdělí velkou část jeho jmění. Hovoří se například o 10leté Bluebell, dceři zpěvačky Geri Halliwell (44). Samotné Geri dal k jejím 27. narozeninám sběratelský klenot – Mercedes 280SL kabriolet.  

Elton John plakal na pódiu
Velmi špatně nese smrt George Michaela jeho velký přítel Elton John (69). Během středečního koncertu v Las Vegas mu složil hold zazpíváním jejich společné písně Don’t Let The Sun Go Down On Me z roku 1991. Když skončil, otočil se zády k publiku, rozplakal se a celý se třásl. „Kéž by tady mohl George zpívat se mnou,“ stačil ještě říct...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.