Rockerka Jandová pořádá mejdany v autobuse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rockerka Jandová pořádá mejdany v autobuse!

Marta se skupinou Die Happy objíždí Německo.
Marta se skupinou Die Happy objíždí Německo. (Foto: Facebook.com, ara)

Cestování pro Martu Jandovou (42) rozhodně není žádná otrava. Zpěvačka se během svého vánočního turné po Německu přepravuje jako královna v parádním autobuse, kterému nechybí ani postele.

Pohodlí je pro ni na prvním místě. Na dlouhých trasách, které musí během svého turné s německou kapelou Die Happy zdolat, necestuje namačkaná v autě ani dodávce, ale s ostatními členy si pronajala luxusní vozidlo.

Komfortní jízda
„Polední pozdravy od Aschaffenburgu. Náš velký autobus,“ připsala si zpěvačka ke snímkům na sociální síť. Ve vyvýšeném autobuse si může Marta s ostatními třemi členy své skupiny při cestování parádně odpočinout. Na palubě je totiž umístěno hned několik kójí na spaní a v zadní části je dokonce malý obývák s obří sedačkou.

Přepychové vozidlo, v němž se může vyspat 10 až 12 osob není levná záležitost. Cena podobných dopravních prostředků se pohybuje okolo 3 milionů korun. „S kapelou koncertujeme v Česku i v Německu, takhle je to ideální,“ svěřila před časem Marta, který si na palubě autobusu může uspořádat i parádní mejdan, stejně jako Marilyn Monroe (†36) ve filmu Někdo to rád horké.



Přečtěte si
vampouch
30. 12. 2016 • 11:42

Prý zpěvačka spíš protekční fracek známého držgrešle staříka Jandy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.