Vánoce slavných: Neckář uteče do kostela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vánoce slavných: Neckář uteče do kostela!

Václav Neckář
Václav Neckář (Foto Aha! – David Malík, Martin Hykl, ara)

Ne vždy se vyplní přání – šťastné a veselé. I známé tváře se občas musí vypořádat s tím, že ne všichni, které mají rády, s nimi zasednou ke štědrovečerní tabuli. Veronika Žilková (55) si neužije vnoučka Kryšpína, Václav Neckář (73) druhé Vánoce bez manželky radši stráví v kostele a hvězda Kameňáků Hana Čížková (63) bude mít dceru tisíce kilometrů od domova. Kdo další bude o Vánocích smutnit?

Herečka Míša Kuklová (48)
Přijde o Románka
Po rozvodu s otcem jejího syna Romana (8) je princezna Jasněnka ob rok na Štědrý den bez dítěte. „S exmanželem se střídáme a letos je Románek s tátou,“ říká Michaela, která žije s celou svou rozvětvenou rodinou ve vile v pražské Chuchli, kde se i narodila. „Vychází mi vstříc, takže i letos budeme zdobit stromeček až na první svátek vánoční a v ten den bude i štědrovečerní večeře a dárky,“ vysvětlila Míša, která čtyřiadvacátého bude ještě péct cukroví a večer se vrhne na bramborový salát, aby byl druhý den uleželý. „Románek můj salát miluje,“ podotýká herečka.

Herečka Jana Nagyová(51)
Strach o syna v Berlíně
Je šťastná a zároveň nešťastná. Arabela přivítá na Štědrý den doma v Düsseldorfu poprvé vnučku, rodina ale stejně nebude kompletní. „Syn pracuje ve filmové branži a nebude moct opustit Berlín, kde žije,“ vysvětluje herečka a přiznává, že jí z toho vůbec není dobře. „Teď po té hrůze, co se v Berlíně stala, z toho mám velmi špatný pocit.“  Snaží se na to ale nemyslet a veškerou energii teď dává do vánoční výzdoby svého domu. „Stromek už je ozdobený, perníčky napečené, vnučka má vyzdobený pokojíček, tak musím ještě pro ni vymyslet speciální štědrovečerní menu. Je jí teprve šestnáct měsíců,“ říká Nagyová.


Herečka Veronika Žilková (55)
Děti vylétly z hnízda
Vánoce oslaví natřikrát, na Štědrý večer ale bude bez dcery i syna! Veronika totiž dceru Agátu (31) i vnuka Kryšpína (5) letos přenechala mamince svého zeťě Jakuba Prachaře (33) Daně Batulkové (58). Syn Cyril zase bude u babičky, která zůstala po jejím exmanželovi Marku Navrátilovi (†55). „Cyril má přítelkyni z Francie a tam se dárky dávají dárky až pětadvacátého ráno, takže bude na Štědrý večer u druhé babičky a spolu si dáme druhý den doma snídani. A pak máme v poledne ještě třetí kolo s dětmi Martina Stropnického,“ dodává manželka ministra obrany, které tak u štědrovečerního stolu zůstane vedle manžela a 93leté maminky »jen« syn Vincent (19) a dcera Kordulka (11).

Herečka Hana Čížková (63)
Dcera jí frnkla do Dubaje
Smutné Vánoce bude mít také představitelka Sáry Kohnové z Kameňáků. Herečka se musela rozloučit s adoptovanou dcerou Janou. U štědrovečerní tabule ji mít nebude. „Janička dostala nabídku snů. Bude mít v Dubaji pět koncertů,“ svěřila se Hanka. „Neumím si představit svátky bez ní, ale zároveň chápu, že pro ni je ta nabídka nejlepší dárek.“

Zpěvák Václav Neckář (73)
Vzpomínka na manželku
Rekonstrukce jeho vily v pražském Braníku ještě není zdaleka hotová, a tak zpěvák prožije Štědrý večer i se synem Vaškem (42) u synovce své zesnulé manžely Jaroslavy (†76). Hodinu před půlnocí zazpívá na slavnostní mši v kostele Československé církve husitské v pražských Vršovicích. Právě tady se loni naposledy rozloučil se svou milovanou ženou. Neckáře nyní pozval farář, aby lidem po štědrovečerní večeři zazpíval svůj hit Půlnoční z filmu Alois Nebel.

Herečka Miluše Bittnerová (38)
Bez mazlíka
Střídavá péče s exmanželem zapříčiní, že vypadlice ze StarDance bude na Vánoce bez milovaného pejska Toníka. „Je mi to moc líto, ale při rozvodu jsme se rozhodli, že se o naše miminko budeme nadále dělit, takže se nedá nic dělat,“ smutní Bittnerová. Pro tu je největší útěchou, že ví, že její psí přítel je v dobrých rukou. „Vánoce jsem mu už udělala, Toník dostal uzené ouško, a tak si pošmákne,“ dodává Miluška, která hned po Štědrém dnu odlétá do Dubaje.



Přečtěte si
mirkazam
28. 12. 2016 • 14:16

Už by měl jít na zasloužený odpočinek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.