Clint Eastwood, hvězda našeho DVD: Sex s muži?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Clint Eastwood, hvězda našeho DVD: Sex s muži?!

Přestože Clint Eastwood zestárl, stále se umí tvářit jako drsný muž a odvážný kovboj.
Přestože Clint Eastwood zestárl, stále se umí tvářit jako drsný muž a odvážný kovboj.

PRAHA – Deník Aha! vám dnes přináší ve své speciální edici již třetí DVD! Se svými oblíbenými novinami si tak můžete za pouhých 45 korun koupit i DVD s klasikou westernového žánru – snímkem Pro hrst dolarů v hlavní roli s Clintem Eastwoodem (76)!


Právě o něm se v poslední době vynořily spekulace ohledně jeho sexuální orientace. Prožil nestárnoucí idol milionů ženských srdcí Clint Eastwood během své kariéry i románky s muži? Podle některých lidí ano! V Eastwoodově neautorizované biografii to tvrdí třeba Patrick McGillian.

Když byl Eastwood ještě neznámý většině světa, měl několik homosexuálních partnerů, aby zaplatil svou budoucí kariéru!“ tvrdí McGillian. Ten je druhým spisovatelem, který zpracoval již druhou velkou biografii o Eastwoodově životě, a tuto informaci mu prý řekla milenka slavného režiséra Sondra Locke, kterou Eastwood obsadil hned do několika filmů. Jejich románek však skončil neslavně, a tak Sondra »napráskala« všechno McGillianovi.

Kliknutím zvětšete„Je to hloupost, v době, kdy jsem potřeboval vydělat hrst dolarů na kurzy herectví, jsem se živil jako stavitel bazénů pro smetánku v Beverly Hills,“ tvrdí však Eastwood. Ať tak či onak, díky bohu, že Clint se k penězům na hodiny herectví dostal. Posoudit to můžete sami v přelomovém snímku Pro hrst dolarů, který vám dnes přinášíme ve speciální edici deníku Aha! jen za 45 korun. Tento western, který byl prvním projektem právě Eastwooda a režiséra Sergia Leoneho, totiž sklidil úspěch po celém světě!

Pro hrst dolarůKliknutím zvětšete

Městečko v poušti, do něhož přichází neznámý cizinec, je ovládáno dvěma rodinami. Jedna kšeftuje s alkoholem, druhá se zbraněmi. Zatím je v městečku klid, ale jen do té doby, kdy kroky neznámého cizince překročí hranice města. »Joe« Eastwood totiž rozehraje hru na obě strany, a napětí v saloonu tak dosáhne téměř hranice snesitelnosti. Netřeba říkat, že největší radost z toho má místní hrobař. Vše se schyluje k závěrečné bitvě, nikdo však netuší, na čí stranu se Joe postaví.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.