Tajemství Terezy Kostkové: Proslavil ji diskžokej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tajemství Terezy Kostkové: Proslavil ji diskžokej!

I během StarDance oslňovala hrudníkem.
I během StarDance oslňovala hrudníkem. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Přibyl, David Kundrát)

Nebýt Petra Salavy (61), zůstala by asi v Chebu. Hvězdná moderátorka StarDance Tereza Kostková (40) se dostala na výsluní právě díky němu. „Petr mě našel,“ potvrzuje sama Tereza.

Šéf fotbalového klubu Amfora a populární diskžokej objevil Kostkovou při návštěvě chebského divadla někdy v roce 1999. „Hledal jsem tehdy partnerku pro pořad TV Nova BA-BE-TA, tedy Baviči bez tajností,“ zavzpomínal Salava v pražském Divadle Hybernia. Mladá herečka s nadmíru vyvinutým hrudníkem ho okamžitě zaujala a vytušil v ní talent pro moderování. „Jak ukázal čas, byla má volba správná,“ konstatoval spokojeně moderátor.

V rámci tradičního vánočního představení Nostalgie předal Petr Tereze Výroční cenu obdivu. A došlo i na slzy. „Dojalo mě to. Petr opravdu stojí za mými nejranějšími moderátorskými začátky,“ přiznala Tereza s povděkem.

Cenu obdivu, která vyjadřuje uznání za nevšední schopnosti, už v minulých letech převzali například zpěváci Václav Neckář (73) a Lešek Semelka (70), žokej Josef Váňa (64) a tenista Jan Kodeš (70).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.