Ježková se má, překvapení plné romantiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ježková se má, překvapení plné romantiky!

Jitka Ježková má s manželem i po dlouhých letech soužití stále krásný vztah.
Jitka Ježková má s manželem i po dlouhých letech soužití stále krásný vztah. (Foto Martin Hykl)

Herečka Jitka Ježková (38) tvoří se svým o třináct let starším Milanem jeden z nejstálejších párů českého showbyznysu. A není divu. Manžel jí totiž i po letech dokáže připravit opravdu romantické překvapení.

„Před dvěma lety, když jsme s mužem slavili 15 let od prvního polibku, jsme si řekli, že si jen zajdeme na večeři. Byla báječná, ale narychlo, po práci, byla jsem unavená a už jsem se těšila do postele. Dorazíme domů a tam 180 růží – za každý měsíc našeho společného života jedna. To je prostě můj dokonalý muž,“ svěřila se dojatá herečka pro OnaDnes.

Ježková, kterou momentálně můžete vídat v oblíbeném seriálu Rapl, vychovává s partnerem sedmiletou dceru Elišku. A vlastně jenom díky ní zcela nezanevřela na přípravu Vánoc. „Vánoční zdobení mě moc nebaví a přiznávám, že většinu tradic dodržuji jen kvůli Elišce,“ prozradila Jitka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.