Sokyně v lásce Radka a Veronika z Prostřeno!: Vjely si do vlasů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sokyně v lásce Radka a Veronika z Prostřeno!: Vjely si do vlasů...

Veronika se pořádně naštve a Radce během hádky vyhrknou slzy.
Veronika se pořádně naštve a Radce během hádky vyhrknou slzy. (Foto: FTV Prima, ara)

Pořádné dusno zažijí soutěžící pořadu Prostřeno! během dnešní Poslední večeře. Servírka Veronika Veisová (34) se totiž po zhlédnutí toho, co o ní Radka Krejčová (41) během týdne navykládala, naštve a pěkně od plic jí vynadá!

Obě účastnice kulinářské show se moc dobře znají z minulosti. Veronice se totiž jednu dobu až příliš věnoval Radčin budoucí manžel. „Měli jsme před svatbou, když se tohle dělo, je to dva a půl nebo tři roky zpátky. Nevím, jestli spolu něco měli, jako jestli spolu spali, ale vím, že tam něco probíhalo,“ svěřila Krejčová potají soupeřům.

A Veroniku to zvedne ze židle! „Už tě nikdy v životě nechci vidět a slyšet o tobě. Domů se dostanu po svých,“ spustí Veisová. „Takový kecy, že jsem se vyspala s tvým chlapem? To ti přijde normální? Proč to vytahuješ a koho to zajímá? Ty jsi tam za blbce a krávu,“ dodá vytočená Veronika. Radka se rozpláče. Uvidíte dnes v 17:35 na Primě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.