Přehlídka Victoria‘s Secret: Okukování bývalky a těhotná modelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přehlídka Victoria‘s Secret: Okukování bývalky a těhotná modelka!

Bella podle výrazu tváře nebyla ze svého »ex« zrovna nadšena.
Bella podle výrazu tváře nebyla ze svého »ex« zrovna nadšena. (Foto Profimedia.cz)

Potkat se s bývalým partnerem, navíc když je rozchod ještě čerstvý, to nebývají zrovna příjemné chvilky. Důkazem je Bella Hadid (20), která se na pařížské přehlídce Victoria‘s Secret přímo na molu střetla se svým ex, zpěvákem The Weekndem (26), s nímž randila rok a půl a vztah ukončili teprve v říjnu.

Ač americká modelka ujišťuje, že mají pořád skvělý vztah a že zůstali skvělými přáteli, pohled na její otrávený výraz ve chvíli, kdy ho na molu míjela a on ji během svého pěveckého vystoupení lačně »očumoval«, svědčil o opaku.

Dlužno dodat, že Weeknd nesvlékal očima jen ji, ale i ostatní modelky. Měl zkrátka nejlepší výhled v celém Grand Palais, který módní.

Irina Šajk: Předváděla těhotná!

Ač si při své premiéře na show Victoria‘s Secret důmyslně zahalovala bříško kabátky a přehozy, fakt, že se jí kulatí, zakrýt nešlo. Irina Šajk (30) je těhotná!

O svém požehnaném stavu oficiálně nic neprozradila, podle webu E! News je však už ve druhém trimestru. Pro ruskou krásku ni i jejího partnera Bradleyho Coopera (41) to bude první děcko.

Kendall Jenner (21): Kráskou na počkání

Je to obyčejná holka, nebo čarokrásná modelka? Obojí! Pohled na Kendall Jenner (21) předtím, než si ji vzaly do parády maskérky, svědčí o tom, že krása může být jen iluze.

V sestře slavnější Kim Kardsahian (36) byste pár chvil před jejím vykročením na molo těžko hledali sexy dračici, která v posledním roce bere světový modeling útokem...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.