Geňa a Suchoš v zajetí výčitek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Geňa a Suchoš v zajetí výčitek!

Richard Genzer a Michal Suchánek zavzpomínali na školní léta.
Richard Genzer a Michal Suchánek zavzpomínali na školní léta. (Foto: Karel Kopáč, Mária Rušinová, ara)

Richard Genzer (49) a Michal Suchánek (51) se znají téměř třicet let. Teď se oba rozpovídali o jejich letech ve školních lavicích.

Už na škole byl každý úplně jiný. „Na střední škole jsem byl dobrým studentem, a proto se s Michalem kamarádím. Protiklady se přitahují,“ prozradil pro Sedmičku Geňa, který v mládí patřil mezi šprty.

Naopak Michalovi školní kázeň a povinná docházka nic neříkaly. „Myslím, že lajdák je dost slabé slovo. Už jako dítě jsem natáčel filmy, třeba s panem Peškem, paní Galatíkovou nebo paní Medřickou, a času na studium moc nezbývalo,“ přiznal Suchánek.

Richard na to má ale jiný názor. „Řekl bych, že Michal je v tom podstatě nevinně. Škola si musí ke studentovi najít cestu. Ke mně si ji našla, k němu bohužel ne,“ řekl Genzer, který ve škole údajně podlézal u kantorů. „Nosil učitelkám květiny, zkrátka jim šel naproti,“ práskl na oplátku Michal.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.