Agáta Prachařová: Svléká se, aby vydělala na plot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta Prachařová: Svléká se, aby vydělala na plot!

I po třicítce se Agáta nebojí nafotit odvážné snímky.
I po třicítce se Agáta nebojí nafotit odvážné snímky. (Foto Aha! – Dereck Hard, Martin Hykl)

Splněný sen stál Agátu (31) a Jakuba Prachařovy (33) veškeré peníze! Kvůli novému domu mají bankovní účty na nule a nezbylo jim na plot. Ten potřebují tak nutně, že se modelka kvůli tomu nechala fotila nahoře bez a s manželem se vrhla na hazard!

„Když dojdou peníze, tak se musí zabrat a vydělat je. Nafotila jsem s kamarádem ze školy nové sexy fotky a jednou týdně chodíme s manželem hrát poker,“ prozradila Agáta, kterou trápí, že při stavbě domu nezbylo na plot, a jejich pozemek tak není chráněný.

„Dům byl mnohem dražší, než se čekalo,“ svěřil se Jakub. Manželčina nahota na fotkách mu prý nevadí. „Beru to tak, že já se musím v některých rolích líbat a ona zase ukazuje tělo,“ svěřil Prachař. Také prozradil, že jeho žena doma chodí v teplákách. „Nejkrásnější je stejně po ránu,“ dodal herec se smíchem.



Přečtěte si
Lubica258
26. 9. 2020 • 19:18

Tomu nevěřím, že se svlékala kvůli tomu, aby vydělala na plot . Peněz mají až až a svléká se proto, že ji to baví . Já bych nikdy nedovolil, aby manželka takto vydělávala peníze. Jsem rád, že my s penězi nemáme problém, takže jsem na jaře pořídil dálkové otevírání vrat z http­s://ww­w.po­honna­vrata­.cz/ , tak už se nám sama otevírají a zavírají .

-bello-
26. 11. 2016 • 22:46

pauly007@... měla tam " IN GOD I TRUST " jenže jak se valili ti Arabáci loni do Evropy, bleskově to dala začmárat, alibistka.Co kdyby, že jo ? Allaha si tam prsknout dost dobře nemohla, oni jsou rodina od Žilkové silnými katolíky

-bello-
26. 11. 2016 • 22:40

Na to, že není schopná souvislé práce a moc nevydělá a Prachař taky nic moc ten barák sotva zaplatili. Proč chce ale plot? Matka Veronika Žíla přece migranty vítá a jestli uvidí Špagátu sousedé nahatou je po těch fotkách už přece jedno Tohle střevo prodávalo nylonový sukýnky a zbankrotovalo, tohle střevo má svůj ksicht na salónu proti Masaryčce a je tam prázdno, tohle střevo horko těžko dalo základku , nerozezná i od y a logicky neposkládá jedinou myšlenku, aby měla hlavu a patu. A tohle střevo a poker ? Kdo to střevo jistí ?

ellenic
26. 11. 2016 • 21:40

Aspoň je vidět, kam u nich vedla víra . Před 5 lety na Slovensku v Jasné se také svlékala, jen neprozradila, na co tenkrát vydělávala . „Všichni ti lyžaři a snowboardisti nám nedali skoro vůbec pokoj, jednoho jsem musela sama osobně seřvat, ať mi tak neciví na prsa!“ prozradila naštvaně modelka.....". Co čekala, když se tam proháněla na snowboardu nahoře bez . Nyní vydělávala na plot, kvůli čemu budou příští nahé fotky .

pauly007@...
26. 11. 2016 • 17:59

ne takhle si značí pasáci prostitutky.Naše hvězda Agáta se lžící make-upu na sobě a vyretušovanou fotkou to už by byla hvězda i šedesátiletá babička...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.