Pawlowská má další kšeft! Prorazí i ve světě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pawlowská má další kšeft! Prorazí i ve světě?

Halina Pawlowská uvádí na trh novou módní značku.
Halina Pawlowská uvádí na trh novou módní značku. (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Halina Pawlowská (61) je žena mnoha řemesel. Teď se dala dokonce i na módu. Její šaty můžeme mimo jiné vidět i v připravovaném filmu Filipa Renče (51).

Vytvořila totiž novou značku pro nekonfekční postavy. „Je to nová módní značka, která se jmenuje jako já a moje dcera HalinaNatalie. Budeme prodávat šaty pro ženy, které nemají jen konfekční velikost, jak je tomu u mne,“ prozradila Halina v rozhovoru pro Blesk.

Šaty budou z italského materiálu. „Naši kolekci jsme začaly černou a temně modrou barvou, světle zelenou a červenou, ale tyto modely jsou zatím v menšině, protože razíme heslo, že černá je dobrá. K šatům jsme navrhly taky kombiné s barevným volánem, který z šatů na den okamžitě vytvoří společenský model. Všechny šaty jsou lehké a skladné, že se vejdou do pytlíčku. Každý pytlíček má svou barvu mašle, která odlišuje velikosti,“ řekla spisovatelka. Šaty mají pět velikostí 1 – 5, číslování nahrazuje označení od XS až po XL. „Demonstrujeme, že i větší velikost se nemusí od modelů malých velikostí lišit střihem a typem. Jednoduše řečeno: šaty značky HalinaNatalie sluší jak štíhlounkým křehotinkám, tak boubelkám i boubelám,“ dodala Pawlowská s tím, že šaty budou nabízet na e-shopu, na její webové stránce a s objednávkami začínají 22. listopadu.



Přečtěte si
mirkazam
27. 11. 2016 • 08:26

Co se musí tomu vorvaňovi přiznat,že kšeftařka je přímo ukázková...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.