Česká "Edith Piaf" Fišarová: Partnera poznala jako ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Česká "Edith Piaf" Fišarová: Partnera poznala jako ženu!

Radka Fišarová žije s hercem už šest let. Svatbu zatím neplánují.
Radka Fišarová žije s hercem už šest let. Svatbu zatím neplánují. (Foto Josef Mašek, Martin Přibyl, Martin Hykl, Dana Kolářová, Marek Pátek, Robert Klejch, Martin Hurda, Pavel Machan, David Kundrát)

Oblíbená muzikálová zpěvačka Radka Fišarová (38) už šest let žije s hercem Jiřím Hánou (40). Společně vychovávají syna Oskara (4). Česká Edith Piaf nyní práskla, jak to vlastně bylo s jejich seznámením.

„Jiří hrál v roztomilé komedii Branky, body, striptéři. Bylo to představení o fotbalistech, kteří se pak převlékli na konci představení za ženy. A Jirka byl převlečený za Marii Rottrovou. To je moje nejoblíbenější česká zpěvačka, tak si umíte představit, že mě hned zaujal. Byl prostě neodolatelný,“ svěřila se Fišarová pro Sedmičku.

Podle zpěvačky to byla prostě a jednoduše láska na první pohled. S přítelem jí to ale klape i v těch praktických věcech. „Brzy jsme přišli na to, že máme podobné názory a priority, což je ve vztahu to nejdůležitější,“ dodala Radka.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.