Jan Cina se konečně dočkal a... Rozplakal i Koháka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jan Cina se konečně dočkal a... Rozplakal i Koháka!

Jan Cina alias Montserrat Caballé. Dokonalá proměna!
Jan Cina alias Montserrat Caballé. Dokonalá proměna! (Foto TV Nova, ara)

Obrovské překvapení! Včerejší díl show Tvoje tvář má známý hlas vyhrál Jan Cina (28). Herec uspěl v převleku za španělskou operní divu Montserrat Caballé (83). Svým vystoupením dostal do kolen nejen diváky, ale i porotu.

Cina se snažil zaujmout od prvního dílu, ale nikdy se mu to stoprocentně nepodařilo. Až včera nastal průlom! Montserrat Caballé mu přinesla od poroty a kolegů nejvíce hlasů. Honza je obrovský talent a mnoho účastníků druhé řady populární show to moc dobře ví. „Od začátku jde do každého vystoupení naplno. Vždy si o té postavě všechno zjistí, aby to bylo co nejpřesnější,“ chválí herce jeho kolegyně Marta Jandová.

To, že svým vystoupením – převlekem i operním zpěvem – rozplakal celou porotu, včetně drsňáka Jakuba Koháka (42), svědčí o jediném: Honzu už by nikdo neměl podceňovat. Je to talent, který nám všem jednou pořádně vytře zrak...



Přečtěte si
rezacek
18. 11. 2016 • 09:25

Trochu mi vadí terminologie: oženit se je od slova žena. Nikoliv od slova buzerant, řiťopich, homokláda apod. Takže správně by bylo, že uzavře registrované partnerství s jiným ***em. Navíc v tom vztahu bude zjevně za maminku, takže jaképak oženit.

ivanak
15. 11. 2016 • 12:10

Byl úžasný,moc se mu to povedlo.Doufám jen,že ho bude více vidět.Přeji mu hodně štěstí jak v profesním,tak v osobním životě.

babatomanija
14. 11. 2016 • 14:51

Ti tři / Cina, Gránský a Jandová/ , jsou opravdu hodně dobří, a jelikož jsem Jana Cinu neznala / na seriály nehledím/, nyní si ho určitě zapamatuji vyhledem k jeho vyjímečnému talentu.

hejhej
14. 11. 2016 • 13:08

Na první řadu tohoto programu jsme se nedívali z obav, že půjde o trapárnu typu " výměna manželek". Druhou řadu, na upozornění známých , jsme začali sledovat - nelitujeme. Zábavný pořad, s vynikajícími: Ondrou Sokolem , herci i zpěváky. Obdivuji, co se dokážou naučit za týden. Moc jim fandíme. Tento pořad dokazuje: čím schopnější, tím skomnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.