Zpěvačka Anna K. ze StarDance: Nechala se proklepnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka Anna K. ze StarDance: Nechala se proklepnout!

Anna K. se svým tanečníkem Markem Hrstkou.
Anna K. se svým tanečníkem Markem Hrstkou. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Jedním z nejzodpovědnějších tanečníků v letošním ročníku StarDance je bezpochyby Anna K. (51). Před účastí v soutěži nechtěla nechat nic náhodě a podstoupila vyšetření u předního českého fyzioterapeuta.

„Nejsem hazardér, nechala jsem se pěkně vyšetřit, a to hned od toho nejlepšího, pana profesora Koláře. Mám za sebou nejen nemoc, ale taky spoustu úrazů z minula. I letos jsem měla nepěkný úraz nohy,“ svěřila se zpěvačka, která v únoru spadla doma ze schodů a poranila si nohu tak, že ji musela mít pět týdnů v sádře.

„Nechtěla jsem ohrozit celý projekt, a hlavně svého tanečního partnera,“ řekla Anna K., které fyzioterapeut profesor Pavel Kolář (53) sice odsouhlasil upsat se na několik měsíců náročné soutěži, ale přišel i na to, že její tělo není úplně v pořádku. „Proklepnul mě, zjistil, že mám kapku problém s kolenem, ale účast mi doporučil. Prý do toho mám jít, že mi bude držet palce, protože není nic, co by mě ohrozilo. Že mi to ohromně prospěje,“ dodala zpěvačka.

Kdo je Pavel Kolář?
Profesor Pavel Kolář je český fyzioterapeut. Byl členem lékařského konzilia, které pečovalo o bývalého prezidenta Václava Havla (†75). Je znám díky fyzioterapeutické péči o vrcholové české sportovce, např. Jaromíra Jágra.



Přečtěte si
jity
13. 11. 2016 • 15:22

Oni ti samozvanci jistě ty pikle kulí. To si nenechají ujít, a některé ovce jim budou kývat. Anně K. přeju zdraví, ale ať se raději stará o sebe a ne o politiku. Já osobně ji o to nestojím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.