Trpké osudy hvězd ze Sanitky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Trpké osudy hvězd ze Sanitky!

Jaromír Hanzlík jako seriálový doktor Jandera.
Jaromír Hanzlík jako seriálový doktor Jandera. (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz, ara)

Sanitka slaví výročí! Věděli jste, že 25. listopadu to bude už 32 let, kdy se na obrazovkách poprvé objevil tento nezapomenutelný seriál? Do srdcí diváků se zapsal i díky skvělému obsazení! Jaké byly osudy jeho hereckých hvězd, Jaromíra Hanzlíka (68), Jiřího Bartošky (69) nebo Evy Hudečkové (66)? To se dozvíte v aktuálním vydání Aha! pro ženy, které je ode dneška v prodeji.

Osud si s nimi trpce zahrál...
Nejen v seriálu, ale i ve skutečném životě. Třeba takový Jaromír Hanzlík (68) alis doktor Jandera. V lásce vždycky štěstí neměl. Jeho první ženou byla zdravotní sestra Jarka, kterou přebral Václavu Neckářovi (72). Manželství dlouho nevydrželo a na scéně se objevila Jana Brejchová (76). Tu zase přebral svému kamarádovi Vlastimilu Brodskému (†81). Vztah s Brejchovou vydržel 13 let,  herečka mu dala kopačky. A neklaplo to ani s bývalou československou královnou krásy Danou Silvínovou Mauerhoferovou (69). Konec přišel opět po 13 letech...

Zatímco Hanzlíka pronásledovaly osudové třináctky, Jiřímu Bartoškovi (69), který hrál ženami oblíbeného doktora Skalku, byla v patách rakovina. Když ho v desátém díle režisér nechal umřít, divačkám se zhroutil svět. Na rozdíl od Skalky, který zemřel na leukemii, se Bartoška z rakoviny mízních uzlin, kterou mu diagnostikovali 30 let od natáčení Sanitky, naštěstí vyléčil.

Eva Hudečková (66), která hrála nervově labilní milenku doktora Jandery, byla tehdy na vrcholu popularity, přesto se rozhodla herectví zabalit. A přesvědčila ji o tom právě slavná role v Sanitce.  Za všechno vlastně mohl její svetr! Zajímají vás další podrobnosti? Čtěte nejnovější Aha! pro ženy, které je v prodeji za 8,90 Kč.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.