Z parťačky Harryho Pottera vyrostla sexy kůstka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Z parťačky Harryho Pottera vyrostla sexy kůstka!

Z malé Hermiony vyrostla nádherná Belle!
Z malé Hermiony vyrostla nádherná Belle! (Foto: ara)

Kdo má rád výpravné pohádky, určitě neodolá nové verzi disneyovské klasiky Kráska a zvíře.

Hlavní roli v ní ztvárnila britská herečka Emma Watson (26), ano ta, co okouzlila světa jako roztomilá parťačka kouzelnického učně Harry Pottera. Z prvních záběrů vyplývá, že tvůrci si dali velmi záležet na výtvarné stránce snímku. Hlavní kostymérka Jacqueline Durran, která už byla oceněna za filmy Pokání a Pýcha a předsudek, se přidržela žluté barvy šatů Belle, jak je známe ze slavného animovaného filmu z roku 1991.

Pojala je sice tradičně ale i s puncem moderny. Zajímavostí je, že si Emma při natáčení odmíla vzít pod šaty korzet, jak jí bylo doporučováno. Partnerem Emmy Watson je ve filmu Dan Stevens (34), u nás dobře známý z historického seriálu Panství Downton. Natáčelo se výhradně v Anglii.

Víte, že...
...film bude mít celosvětově premiéru v březnu 2017. Jeho první neoficiální trailer shlédlo za prvních 24 hodin po vydání rekordních 91,8 milionu lidí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.