Lucie Bílá zrušila víkendové koncerty: Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Bílá zrušila víkendové koncerty: Víme proč!

Lucie Bílá je nemocná.
Lucie Bílá je nemocná. (Foto Aha! – Ladislav Křivan, David Kundrát a ara )

Lucie Bílá (50) zrušila své dva víkendové koncerty v pražské O2 areně. Zpěvačka na sociální síti přiznala, že trpí zánětem průdušek.

Na koncerty se chystalo až 30 tisíc lidí. „Oba dva koncerty se přesouvají na leden. Luciin zdravotní stav koncerty nedovoluje,“ řekl Blesku Jaroslav Svoboda z agentury Bestsport, která koncert Lucie Bílé pořádá.

Za lístky fanoušci utratili přes 21 milionů. Vstupenky však zůstávají v platnosti. Koncert z 5.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20:00 a koncert z 6.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 14:00. „Máme velké obavy, že k návštěvníkům dnešního koncertu, který má začít už ve 20:00, se informace o zrušení nedostane a že se nám budou hrnout do zavřené areny,“ dodal Svoboda. Lucie Bílá je z toho moc špatná. „30 let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech. Dvakrát vyprodaná O2 arena na a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu. Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ vyjádřila se zpěvačka na sociální síti.

U O2 areny se začínají scházet první fanoušci. „Přijeli jsme přes půlku republiky a tohle jsme opravdu nečekali. Jsme hodně zklamaní a zkazilo nám to celý víkend. Asi se to nedalo ovlivnit,“ řekla Blesk.cz smutná fanynka Lucie ze Zlína.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.