Šaty za statisíce: To je plesová éra Zorky Hejdové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šaty za statisíce: To je plesová éra Zorky Hejdové!

 (Evropa 2)

Plesová sezóna se nám blíží a rádio Evropa 2 opět vyhlásilo svou legendární soutěž o sto tisíc korun na maturiťák. Jak si plesovou sezónu užívá nejkrásnější moderátorka rádia Zorka Hejdová? Jaké šaty už na sobě měla, jak si užila svůj maturitní ples a co přeje výhercům soutěže?

"Já doufám, že si výherci naší soutěže užijí maturiťák víc, než jsem si užila ples já! Moji spolužáci se stihli opít ještě před začátkem a na mě pak padla tíha zodpovědnosti a musela jsem se o ně tak trochu starat, abychom vůbec dali půlnoční překvapení (smích). Takže kdybych měla šanci si ples zopakovat, radši bych se zbombila s nimi (smích), " říká Zorka Hejdová.

Asi těžko byste si tipli, že na svém závěrečném plese byla v tu dobu nevinná blonďatá Zorka jako lehká dívka.

Měli jsme se třídou speciální půlnoční překvapení. Natočili jsme asi desetiminutový film - parodii, která nás ukazovala za deset let v našich budoucích profesích! Dostala jsem roli prostitutky! A neptejte se mě, proč zrovna já! Já byla vždycky hodná holka, no fakt (směje se)!

Časy, kdy byla Zorka Hejdová křehkou náctiletou dívkou, jsou už dávno pryč. Dnes je z ní jedna z nejvíce sexy moderátorek, která má za sebou i několik desítek focení pro známé módní značky.

Nejdražší šaty, které jsem měla na sobě, byly jednoznačně ty od Blanky Matragi, které jsem si oblékla v rámci jedné PR akce v Obecním domě. Další z těch opravdu drahých kousků byly šaty, ve kterých jsem moderovala SuperStar. Jednalo se o šaty značky Hervé Léger a jejich cena bylo okolo 200 000 Kč. Mít na sobě takhle drahé šaty je ale zároveň velká zodpovědnost. Pořád máte strach, aby se vám nezasekl zip nebo nezatrhla nějaká nitka (směje se).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.