Vojtek (44) z Tvoje tvář...: Bolest po zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vojtek (44) z Tvoje tvář...: Bolest po zranění!

Vojtek si nestěžuje, ale trpí jako zvíře.
Vojtek si nestěžuje, ale trpí jako zvíře. (Foto TV Nova, showpix.cz, herminapres.cz, Profimedia. cz)

Jeden zdravotní problém za druhým! Hvězda show Tvoje tvář má známý hlas Roman Vojtek (44) trpí jako zvíře. Zlomenina a naražení prstů se podepsaly na jeho zádech.

Přípravy a samotné natáčení se pro herce mění v peklo. „Všechno se odvíjí od zlomeného a naraženého prstu, protože pak děláte jiné pohyby než ty, na které jste zvyklí. A mně se kvůli tomu zablokovala záda,“ prozradil deníku Aha! Vojtek, který se snaží zbavit bolesti všemi možnými i nemožnými způsoby.

„Chodil jsem na baňky, masáže a teď to mám zatejpované,“ vyjmenoval léčbu herec, jehož záda teď zdobí dvě dlouhé žluté pásky, které mají držet svaly, a zmírnit tak bolesti. Ty se ale mohou ještě znásobit!

„Dnes jsem musel tejpy sundat, protože točíme další díl,“ prozradil včera herec před natáčením dalšího pokračování druhé řady veleúspěšné show. Vítězství má sice na kontě jen jedno, ale pokud by se volil největší otloukánek a marod soutěže, vyhrál by na plné čáře.

Nešťastné salto
Na začátku bylo nešťastné salto při nácviku písně Jiřího Korna (67). „Bohužel se mi to stalo hned při prvním čísle. Při jednom akrobatickém prvku jsem špatně dopadl na ruku. Jeden prst jsem si zlomil a ten druhý si lehce narazil,“ svěřil Vojtek.


Roman není jediný: Rozřezaný Sokol
Vojtek v tom ale není sám. Ondřeje Sokola (45) pokousala jeho kočka na ruce tak, že mu ji museli v nemocnici okamžitě rozřezat a vyčistit. Několik dní potom moderátor nosil obvaz, který se stal terčem mnoha vtípků jeho kolegů během natáčení Tváře.

Proměna zrozená v bolestech
Už v neděli Roman předvede další neuvěřitelné pěvecké číslo a s tím spojenou i proměnu. I přes velké bolesti se tentokrát převtělil do zpěváka skupiny Metallica Jamese Hetfileda (53). „Proměna byla nejnáročnější na vousy a vlasy. Ty se musely ondulovat do správných vln. Přípravy a samotná proměna zabrala dvě a půl hodiny,“ prozradila deníku Aha! maskérka Adriana Bartošová.



Přečtěte si
-bello-
25. 10. 2016 • 00:28

defakto to nemůžeš vědět.Vojtek nevypadá na hajzla, co by jen tak utekl.Důsledky nese zodpovědně. Co je ona zač a čím tomu tak dramaticky přispěla nevíš.

-bello-
25. 10. 2016 • 00:23

To sáčko s tím trikem jsou úžasný, moc mu to sekne Proč sundaval tejpy, mně je nechali i pro cvičení, to prý není na překážku. Fandím jemu, ne jí.Postaral se o ně královsky, ona se " hroutila " a jsem si to představovala , jak na nic nemá čas, protože pomalu nespí a jen hlídá děti a je smutná a zoufalá atd. atd. , ale ona je čiperná, ani ne do roka a už má cca druhého .Teď jen, aby to dítě bylo aspoň trochu podobné

defakto
21. 10. 2016 • 10:27

... jen at trpí , zaslouží si to !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.