Fotograf českých hvězd: Nedvěd sprchou skropený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fotograf českých hvězd: Nedvěd sprchou skropený!

Fotograf Ondřej Pýchá fotil i Pavla Nedvěda.
Fotograf Ondřej Pýchá fotil i Pavla Nedvěda. (Foto: Ladislav Křivan, Martin Sekanina, ara)

Ondřej Pýchá fotí sportovce už deset let. Mezi jeho objekty patří například Pavel Nedvěd, Milan Baroš, Tomáš Řepka, Radek Štěpánek, Tomáš Berdych a další.

Asi nejzajímavější focení zažil s Pavlem Nedvědem. „Měl jsem vybraná místa v Turíně, ale on mi zavolal, ať přijedu k němu domů. Byl tam hydrant se sprchou, je dobré začít focení šokem, přijít a napálit to,“ řekl fotograf pro MF Dnes.

Srovnává to například s tím, že i hudební kapely dají na začátek silnou věc, aby si získaly lidi na svou stranu. Kdyby začaly pomalu, lidé by brzy odešli. „Ale když lidem nedáte šanci a nahulíte jim sprchu do obličeje, tak je to trochu šok. Sprchovala ho moje tehdejší partnerka. Když na vás namíří sprchu ženská, budete to pravděpodobně chtít dát,“ prozradil Ondřej.

Tímto úvodním číslem dost riskoval. Naštěstí to Pavel Nedvěd vzal sportovně. „Riskoval jsem, to je pravda. Ale vzal to skvěle,“ dodal Pýcha.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.