Ivan Vyskočil (70): Prezidentská nemoc! Skončil ve špitále... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil (70): Prezidentská nemoc! Skončil ve špitále...

Ivan Vyskočil trpí stejnou nemocí jako Havel.
Ivan Vyskočil trpí stejnou nemocí jako Havel. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Říká se jí prezidentská nemoc, protože jí shodně trpěli Václav Havel (†75) a slovenská hlava státu Rudolf Schuster (82). Herce Ivana Vyskočila (70) dohnala na nemocniční lůžko. „Střevní problémy mám sice stejné, ale na Hrad nechci,“ svěřil Aha! Vyskočil.

Herec už své tělo za těch sedm desítek let dobře zná, a tak rychle rozpoznal příznaky a šupajdil do nemocnice. Nebylo zbytí. Bolesti břicha a silná nevolnost se nedaly potlačit. „Dostal jsem okamžitě kapačky a antibiotika. Roli ve hře Příběh jednoho hradu za mě vzal kolega Ernesto Čekan. Zahrál si tak dvojroli otce a syna a podle všeho s tím měl velký úspěch,“ popsal Ivan.

Populární Josef Kolář z nekonečného seriálu Ulice si tak musel udělat nucenou zdravotní přestávku. „Už se cítím lépe, asi to bude tím, že za mnou byla moje přítelkyně,“ usmíval se herec.

V létě zachraňoval život on jí. Na dovolené v Chorvatsku měla pro změnu strašné bolesti břicha Romana (28). Ivan nelenil, skočil za volant a rychle svou milou transposroval do nemocnice v Klatovech. Ukázalo se, že jí prasklo slepé střevo. Šlo o život.

Co je prezidentská nemoc
Divertikulóza je střevní onemocnění, které je definováno jako mnohočetný výskyt výchlipek na tlustém střevě, převážně v jeho koncové části. Příčinou je nesprávné stravování s nedostatkem vlákniny, které vede k zácpě.



Přečtěte si
-bello-
17. 10. 2016 • 13:48

Na to, aby se divertikulitidě říkalo " prezidentská nemoc " by jich muselo být víc. Zatím je to tak, že snad každý 10. člověk divertikulitidu má a neví o tom. Vyskočil určitě dochází do gastro poradny a je divný, že neužívá lék , uvolňující křeče

havran2
17. 10. 2016 • 08:35

Říká se až se ucho utrhne a on si myslel,že je stále jinoch ! ! !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.