David Gránský jako Justin Bieber: Fanynky se o něj popraly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

David Gránský jako Justin Bieber: Fanynky se o něj popraly!

David Gránský
David Gránský (Foto TV Nova, ara)

Už teď je David Gránský (24) lamačem dívčích srdcí stejně jako kanadský kolega Justin Bieber (22), do kterého se už v neděli v show Tvoje tvář má známý hlas promění. O zpěváka se fanynky dokonce »popraly« na sociální síti.

Bieber se pyšní větším počtem fanoušků, než má jeho rodná Kanada obyvatel (35 milionů) a i Gránský se má čím chlubit. Herec totiž potřeboval pro své vystoupení hlouček skandujících obdivovatelek. „Produkce mě poprosila, zda bych nedal na svůj Facebook výzvu, kdo se chce zúčastnit natáčení jako fanynka Biebera a během pár minut se přihlásilo dvě stě lidí,“ vzpomíná s David s tím, že pak svůj příspěvek musel hned smazat. „Bylo potřeba jen třicet dívek,“ vysvětlil Gránský, který si proměnu v Justina neskutečně užíval.
Nový díl show Tvoje tvář má známý hlas uvidíte už zítra v TV Nova.

Ostrá proměna: Musel si oholit ruku!
Kvůli specifickému tetování si musel Gránský oholit levou ruku. „To tetování je totiž nalepovací, ne kreslené, takže jsem se musel oholit. Vtipné je, že ještě dva týdny po natáčení nešel obrázek umýt,“ svěřil deníku Aha! David Gránský a přiznal, že holit se musel poprvé. „Už jsem v show dělal tolik ženskejch a holím se kvůli chlapovi!,“ směje se herec.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.