Hysterický gay z Prostřeno! vymetá televize: Bude i ve Výměně manželek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hysterický gay z Prostřeno! vymetá televize: Bude i ve Výměně manželek...

V Prostřenu! soupeře a diváky znechutil travesti vystoupením.
V Prostřenu! soupeře a diváky znechutil travesti vystoupením. (Foto: FTV Prima, TV Nova, ČT, ara)

Je prostě všude! Největší exot v historii kulinářského pořadu Prostřeno! Lukáš Sivák (24) se dostal do další reality show. Už zítra se představí se svým manželem Vojtou (22) v novácké Výměně manželek!

Vymetá televizní pořady jako na běžícím páse. V  polovině září se Lukáš snažil diváky zaujmout svými kulinářskými dovednosti. Spíš než navařenými delikatesami ale znechutil své spolustolovníky hysterickými výbuchy a lascivním travesti vystoupením. Také se jim pochlubil údajnou známostí s tragicky zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovu (†48).

„Znal jsem ji osobně. Dělal jsem jí kadeřníka. Iveta pro mě znamenala víc než kamarádky,“ vyprávěl Lukáš, který podle svých slov v minulosti trpěl psychickými problémy a pobýval také v bohnické léčebně v Praze. „Než jsem potkal svého manžela Vojtu, tak jsem se pokusil o čtyři sebevraždy,“ svěřil v Prostřeno! Sivák s tím, že chtěl zemřít stejně jako Bartošová na kolejích.

Po odvysílání pořadu se dokonce roznesla fáma, že skutečně spáchal sebevraždu, což se nepotvrdilo. Co dalšího o sobě hysterický mladík, který se do Výměny manželek podle svých slov přihlásil proto, že miluje kamery a slávu, ještě prozradí, sledujte už zítra ve 20.20 na TV Nova.

Byl také v Poště pro tebe
Zábavné pořady Prostřeno! a Výměna manželek nejsou jediné, do kterých se Lukáš dostal. V prosinci 2012 se objevil také v Poště pro tebe, kterou moderuje Ester Janečková (43), kam se tehdy přišel omluvit své matce, ke které se v pubertě nechoval dobře. 



Přečtěte si
ellenic
4. 10. 2016 • 17:57

Ještě se může hlásit do příštího Master Chefa, tam by mu porotci aspoň pořádně naložili . Jakou má tenhle gay kuráž , že pořád leze do soutěží, kdyby na něm aspoň něco bylo, ale je nezajímavý a divný.

monza
4. 10. 2016 • 10:13

Při pohledu na to odporné prase,se musí udělat každému, chlapovi obzvlášť,zle.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.