Rozvodová bitva Jolie a Pitta aneb jak se půlí miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozvodová bitva Jolie a Pitta aneb jak se půlí miliardy!

Rozvodová bitva Angeliny a Brada se blíží!
Rozvodová bitva Angeliny a Brada se blíží! (Foto: Profimedia, ara)

Ze začátku to vypadalo dost slibně, ale ani tahle láska nevydržela navždycky. Nezadržitelně se tak blíží zřejmě největší rozvodová bitva letošního roku. Jak si tedy mezi sebou Angelina Jolie a Brad Pitt rozdělí majetek?

Na jejich společném životě je zajímavé, že mnohem delší čas spolu žili, jak se říká na psí knížku. Jejich manželství reálně trvalo pouhé dva roky. Podle časopisu Forbes od roku 2004, kdy se spolu dali dohromady, společně vydělali 555 milionů dolarů, jenže dělit si budou příjmy z doby trvání manželství. To společně vydělali 117,5 milionu dolarů, větší část z nich vydělal Brad Pitt, který do rodinného rozpočtu přinesl 76,5 milionu.

Zatím není známo, zda mezi sebou pár před svatbou uzavřel předmanželskou smlouvu. Ta by rozvod významně urychlila. Vzhledem k tomu, že oba už za sebou nevydařené manželství mají, bylo by překvapivé, kdyby mezi nimi žádná taková dohoda nebyla. Majetek, který si pořídili v době před svatbou, zůstane výhradním majetkem jednotlivce. V jejich případě se jedná hlavně o luxusní nemovitosti. Ty jsou však podle informací Daily Mailu hlavně ve vlastnictví Angeliny, která v pondělí podala žádost o rozvod a usiluje o svěření všech šesti dětí do její péče.

Rozvod už oba zažili. Brad Pitt byl ženatý s Jennifer Aniston, Jolie má za sebou dokonce už dvě nevydařená manželství. Jejím prvním mužem byl herec Johnny Lee Miller, podruhé se vdávala po dvouměsíční známosti za kolegu Billy Boba Thorntona.



Přečtěte si
hermanka
21. 9. 2016 • 12:27

Kdybyste byli v Aha znaló jazyků.tak tady ne píšete krávoviny.Mají smlouvu a peníze jsou tak jiné.Hovada negramotní čím Čechy živíte

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.