Tajemství kabelky Victorie Beckham: Lebka i bělicí kapky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství kabelky Victorie Beckham: Lebka i bělicí kapky!

Co skrývá Victoria ve své superluxusní kabelce?
Co skrývá Victoria ve své superluxusní kabelce? (Foto Profimedia.cz)

Jako skoro každá žena, i Victoria Beckham (42) bez kabelky dům neopustí. Jenže obsah jejího luxusního doplňku se od těch našich dost liší. Manželka Davida Beckhama nechala do své černé kožené tašky za 37 tisíc korun nahlédnout.

Nej kreditní karta
Žádná ošoupaná peněženka, Victoria si vystačí s jednou platební kartou. Černá American Express je vyrobená z titanu a gravírovaná laserem. Abyste ji mohli používat, musíte zaplatit vstupní částku přes 125 tisíc korun a každý rok skoro 70 tisíc korun. Zajistí vám stůl prakticky v každé restauraci, osobního cestovního agenta, hotelové pokoje zdarma a přesuny do první třídy v letadle.

Křišťálová lebka
Malou lebku z obsidiánu nosí už roky, pomáhá jí uklidnit se a být pozitivní. S Davidem mají různé léčivé kameny i v koupelnách.

Chytrý telefon
Zvolila iPhone 6s a obal si nechala potisknout svými iniciálami.


Oční kapky
Nedostatek spánku pomáhá nahradit zázračnými japonskými očními kapkami. Nano Eye vybělí bělmo a na fotkách pak vypadá skvěle.

Krém a rtěnka
Krém z vlastní řady. Rozjasňující emulzi vyvinula pro firmu Estée Lauder a pořídit ji můžete v přepočtu za 2 tisíce korun. K tomu vlastní rtěnka za 1100 korun a bronzer za 1500 korun.

Krém na ruce
Upracované ruce si zaslouží jen to nejlepší, v případě Victorie je to krém Re-Nutriv opět od Estée Lauder za 1700 korun.

Tělové mléko
Zvolila překvapivě lidovou značku Kiehl’s za 264 korun.

Krém proti stárnutí
Krémů není nikdy dost. Co jeden proti stárnutí pleti od Sarah Chapman za 1300 Kč?

Parfém
V miniaturní lahvičce si nosí parfém Blanche značky Byredo. Za 7,5 ml dala 1400 korun.

Sluneční brýle
Sundá je jen málokdy. Aby taky ne, navrhla je sama a stojí v přepočtu 9 tisíc korun.

Pohádka pro Harper
Mezi výbavou pro dospělé se najde i dětská kniha Little Miss Chatterbox od Rogera Hargreavese, aby si v nabitém programu užila alespoň pár chvil s dcerou Harper.



Přečtěte si
-bello-
18. 9. 2016 • 14:07

hermanka hermanko, co má nano co dělat s kys. hyaluronovou? Blbko, snad máš pocit, že v dnešní době nikdo neví co je nano technologie a kdo zabodoval ve výzkumu ? ach jo, ach jo , hermanko !!!! tohle nano ti ale fakt bělimo nevybělí, akorát spešl tobě vybílilo mozek

hermanka
18. 9. 2016 • 13:11

Přiblblice Bello,nano jsou nové techniky ve všem,jsi zlá,závistivá a hloupá osoba

sugarbitter
18. 9. 2016 • 11:30

Nemyslím, že by měla nějak vysoké IQ , tak bych se neřídila tím, co právě ona používá. Nebudou to zřejmě šunty , když má peníze, základem je pohledná, tak to nějak jde. To ale každý není, takže musí zase trochu více přemýšlet.

-bello-
18. 9. 2016 • 10:10

Ona se mi líbí i styl jejich života , kapky Nano Eye Drops jsem nenašla, že by byly u nás registrované, ale bělimo určitě nevybělí , je to kyselina hyaluronová .Nano je nic než přípravek pro mírnění diskomfortu vysychání ( syndrom suchého oka) a tedy neléčí zarudnutí, tj. zánět, ale mu předchází. Ach jo, ach jo AHA !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.