Jirešovou z Tváře trénovala Kratochvílová: Stavěly se na hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jirešovou z Tváře trénovala Kratochvílová: Stavěly se na hlavu!

Nakonec Jirešovou donutila zpívat v pozici na hlavě.
Nakonec Jirešovou donutila zpívat v pozici na hlavě. (Foto TV Nova )

Šok zažila Ivana Jirešová (39), která se v zítřejší show Tvoje tvář má známý hlas promění v Janu Kratochvílovou (63). Na vystoupení ji totiž připravovala sama zpěvačka!

Místo pozdravu Ivaně nacpala do pusy růžový květ. Obě je hned pasovala na víly. „Víly jsou ochránkyně celý přírody! Víly jsou zbylí zachránci světa!“ křičela ve zkušebně Kratochvílová ve svém ufonském oblečku a máchala rukama. Jirešová jen stála a koukala, nezmohla se na slovo. Nakonec byla podrobena zvláštnímu cvičení kvůli údajně negativnímu vlivu gravitace.

„Gravitace dělá strašný habaďůry na zpěváka, takže pojď,“ nařídila Jana a postavila se s květinou v ústech na hlavu. Jirešová ji jako správná jogínka následovala a společně si pak střihly duet V stínu kapradiny. Uvidíte už zítra večer na TV Nova.



Přečtěte si
jity
18. 9. 2016 • 12:09

Kratochvílová zpívat uměla, ale dnes je jí to na nic. Je z ní bába pořádně šlehnutá.

-bello-
18. 9. 2016 • 10:25

ellenic obávám se , ellenic, že do toho ranku blbek patříš i ty. Sorry, ale co je tobě do toho, jak já vidím pochybnou kariéru hereckou Pazderkové, hysterku neherečku Jirešovou a bývalou extra dobrou zpěvačku Kratochvílovou ? P.S. A mimochodem - slovní spojení " ředitelk/a zeměkoule " používají akorát tak jedinci úrovní a la vietnamská tržnice čus

ellenic
17. 9. 2016 • 20:18

-bello- Pokud jsi ředitelka zeměkoule, tak asi budeš mít pravdu. Pokud se o Tobě jako o blbce takto vyjadřují lidé ze sousedství a ze zaměstnání, tak se potom nedivím, že to aplikuješ na jiné .

-bello-
17. 9. 2016 • 15:23

každý to vidí tak, jak vidí. Blbka hysterka Jirešová hrát neumí, na jeviští v divadle skoro není a když, tak kníká, že ji slyšet není , jevištní řeč nezvládá a jinak je nic než seriálová a Pazderková zatím exceluje jen Na stojáka a sem tam přicmrduje s furt stejnou rétorikou už dávno obehranou a htrapnou. Tak proto blbky.

ellenic
17. 9. 2016 • 14:45

Proč je nazývat blbkami? Kratochvílová je svá, jiná už nebude. Že to jaksi není normální neřeší , její problém, jsem šťastná, že jsem normální, umím se oblékat a také chovat a to nejen ve společnosti . Na rozdíl od ní fandím jak Ivaně Jirešové, tak Ivě Pazderkové .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.